merhaba arkadaşlar benim ekran kartım atı mobility radeon 9000 kendi sitesine baktım 9600-9700 den başlıyor bunlardan birini indirsem uyarmı acaba bana yardımcı olurmusunuz
ekran kartımı güncellemek istiyorum ama bulamıyoru
Arkadaşım, ATI Mobility Radeon yongalı dizüstü ekran kartı sürücülerini her zaman dizüstü üreticisinin sitesinden indir. Eğer üretici sitesinden olmuyorsa aşağıda anlattığım şekilde sürücülerini güncelleyebilirsin. Ben mesela Mobility Radeon HD 2400 ekran kartımın sürücülerini, Asus'un kendi sürücüleri sorunlu olduğu için bu şekilde kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. İyi geceler.
BatıkanDoğanArkadaşım bilgisayarının modelini bile vermemişsin. Nasıl sürücüsünün linkini koyalım? Sen modelini yaz ona göre bakalım.Toshiba'nın veya herhangi bir dizüstü markasının ATI Mobility Radeon yongalı kendi sürücüsüne diğer bir alternatif de DH Mobility Modder.NET adlı araçla ATI Catalyst sürücüsünü modifiye ederek kurmak. İlk önce Mobility Modder.NET'i indirip kur. Sonra ATI'ın sitesinden Vista için ATI Catalyst 8.7'yi indir. Ondan sonra ATI Catalyst'i çalıştır ve C:\ATI altında tüm dosyaların çıkarılmasını bekle. Sonra kurulum başlamadan iptal et ve Mobility Modder'NET'i çalıştır. Çıkan pencerede "Browse"a tıkla ve "C:\ATI\SUPPORT\8-7_vista32_dd_ccc_wdm_enu_65998" yolunu göster ve "Modify" yap. İşlem bittiğinde C:\ATI altından kuruluma başla ve Vista'nın kurulan sürücüye WHQL logolu olmadığı uyarısını es geçerek kur.
En sonda Vista'nın tüm donanımlarının puanlarını güncellemesini sağla, Aero açılacaktır. Veya "Pencere Rengi ve Görünümü" menüsünden Windows Aero olarak seç. Veya Komut İstemine "net start uxsms" yazarak Aero'yu aktif edebilirsin.
Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 17 Ağustos 2008 01:51
dostum benimki xp ama olurmu acaba birde pc dell latıtude d600 marka leptop
ustunahmetdostum benimki xp ama olurmu acaba birde pc dell latıtude d600 markaXP ve Vista'da sorunsuz yapabilirsin. Yeterki anlattıklarımı birebir yap.Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 17 Ağustos 2008 01:59
tamam deniyecem
burda vista yazan yere xp mi yazacam "C:\ATI\SUPPORT\8-7_vista32_dd_ccc_wdm_enu_65998