gececi23 sormuş:
ben elazığdan Murat yılmaz.acil yardımlarınıza ihtiyacım war.öncelikle ekran kartımın markasını bilmiyorum palit 7300gt sonic ile resmini karşılaştırdım birebir aynı fakat fanın üzerinde palit yerine Xj yazıyor.asıl problemim şu:ekran kartımın fanı tutukluk yapıyordu içini açtım temizledim sonra eskisi gibi çalışmaya başladı ve sonra yine tutukluk yaptı aynı problemi üç defa yaşadım.son seferde tekrar söktüm ve iice temizleyip fanın içine de pas ve yağ sökücü sprey sıktım.fana üfleyince bile hızla dönüp durmak bilmiyor fakat ekran kartını yuvasına takınca fan çalışmıyor.eğer ekrandaki görüntümü soracak olursanız bilgisayarım günün 12 saati açık,görüntüm gayet net ve pc hiç otomatik reset atmayor.fakat ekran kartım aşırı ısınıyor.bi kaç yere sordum ekran kartını yakmışsınız getirin bakalım dediler fakat benim anlamadığım şu:ekran kartım yanmış olsa görüntüler ekrana nasıl gelir?acaba ekran kartım ufak bi tamir veya fan değişikliği ile düzelebilir mi??bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İşlemci amd athlon(tm)64 processor 3500+2,21 ghz
1 gb ram
80 gb bellek
MSI anakart
256 mb nvidia geforce 7600gs ekran kartı(ekran kartının markasını bilmiyorum
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MSN Optimized;TR; MSN Optimized;TR)