Beyler merhaba;
işlemci : AMD Phenom II X2 555 Black Edition AM3 3.2GHz 7MB Cache 45nm İşlemci @x4
anakart : GIGABYTE 890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866(O/C) Anakart
ram : PATRIOT 4GB (2*2GB) Viper II DDR3 1333MHz CL7 Dual Kit Ram
hdd : WD 3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
power supply : 700W yada 750W ocz psu tam hatırlayamadım
size ufak bi sorum olucak bu sisteme yeni bir ekran kartı ve win xp32bit işletim sistemine devam mı?Yoksa ekran kartsız win7 pro yada ultimate mi? siz olsanız ne yapardınız?
bu arada xp orjinal win 7 olursa oda orjinal olacak!
şunuda eklemeliyim mainboardun üzerindeki ekran kartı bana yeterlidir çok fazla oyun oynamıyorum...
Ekran kartımı yoksa işletimim sistemimi?
bence harcama sistemi win7 yüklet gitsin.
hangi ekran kartını alacağına bağlı ? ama işletim sistemine de para verilmez
işletim sistemi karşı sokaktaki cd cide 5 tl
piratebay da beleş.
he orjinal alacam diyosan o başka ama pek oyn oynamıyorum diyosun.yine de ekran kartı.
Ekran kartı almak çok daha mantıklı. İşletim sistemine para vermeyin işletim sistemi alırsan etrafındaki kişilerin gülme ihtimal çok yüksek :))
Ekran kartsız olurmu ya pc.. ßence hemen ekran kartı almalısın..
tövbe tövbe abi forumlardaki soruların kalitesi iyice düşüyor.
hehe yanlış anlaşılma yaratmışsın atiila üstadım :DKafa dağınık. Anne'm birşey anlatıyordu yazdıklarıda unuttuk bende diyorum nasıl bu kadar hızlı yazıyorum kafa güzelmiş SaolasınEkran kartına para vermeyin işletim sistemi alırsan etrafındaki kişilerin gülme ihtimal çok yüksek :))
Altı çizili yere dikkat xD
ramazan kafası bu başka şeye benzemez.
Haklısın :D Ramazandan 2 gün önce ayıptır söylemesi 2 tane bira içtim kafa bu kadar güzel olmadı =)
vaybe alem korsancı olmuş resmen. bari link falan verin win7 loader linkide verin tam olsun.
AMA 350 LİRADA VERİLMEZ Bİ CDYE :):))</
çok ayıp :))))))))
adminler duymasın.
her zaman söyledik makul bir fiyata satsınlar herkesde orjinal kullansın diye, tabi o kadar parayı verirsen etrafındakiler haliyele sana gülecek bence çok doğru bir laf, kusura bakma sadmayer hiç de ayıp bir tarafı kalmadı bu işin,
350 TL bi işletim sistemi olmaz. 50 TL daha verince GTX460 alınır.
orjinal xp ni kullan ekran kartı da alma paran cebinde kalsın.Korsan kullanıma teşvik emeyelim.İmkanı olan herkes orjinal almalı.