ekran kartımın driver ıni güncellemem sakıncalımı?
güncelleme sonrası bir sorunla karşılaşırsanız bir önceki sürücüye dönme şansınız var,bu şekilde önceki sürücünüzü kullanarak devam edebilirsiniz.
güncelleme için herhangi ek birşeye ihtiyacın yok,donanım ın web adresine git,modelini ve işletim sistemini belirt sonrası tamam.driver bilgisayarına indikten sonra kur,olsun/bitsin.
bazı yerlerde gördüm chipset falan filan yüklemek geriyokiyomuş şimdi ben yükledikten sonra bozulursa geri yükleme yapsam düzelirmi bilgisayar
yok daha neler ne chipset i :)
indir bilgisayarına kur/kullan.bir sorun yaratırsa eski sürücüye dönebilirsin,sistem geri yükleme hakkında detaylı bilgim yok.benim dediğim bir önceki sürücüye dön özelliği.
Arkadaşım sürücüleri güncellemende hiçbir sakınca yok önemli olan doğru model bilgilerinin sürücülerini indirmen chipset'i anakartının sürücüsünü bulamaz isen ayrı ayrı tüm donanım sürücülerini yüklemen gerekir sen.ekran kartının sürücüsünü buradan.Nvidia= http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Diğerlerinide Buradan.. donanımın isim.no modellerini iyi biliyorsan uygun olanı kurmanda sakınca yok.Ayrıca donanımın güncel olması sisteminin performansınıda etki eder.