Merhaba. benim ekran kartım NVDA ge force gt 540 m fakat gta 4 gta 4 ü yükledim grafik ayarlarında ekran kartımı intel hd olarak görüyor. Bilgisayarımın donanım ayarlarında iki ekran kartını birden görüyorum. Şimdi ben nasıl gt 540 m i kullanabilirim oyunda ? (cümle düşük oldu bu arada)
Ekran kartımın ismi başka yazıyor.
Merak etme. Yeni bir teknoloji bu. Oyundayken GT 540 devreye girer normalde şarj çok gitsin diye Intel ekran kartı çalışıyor. Yeni laptopların çoğu böyle. Ekran kartı ayarlarını değiştirmediysen otomatik olarak geçiş yapar. Denemek için bir oyundayken oyunu simge durumuna küçült saatin yanında ekran kartının arka planda çalışan uygulamasında şu oyun için GT 540 devrede yazar.
Kısacası: Sorun yok. Devam et.
Teşekkür ederim dostum. aydınlatıcı oldun
Bu konuda forumda çok konu oluştu yav :)
Bu saçmalık hep İntelin Core i3 ve İ5 işlemcilerine entegre grafik HD 3000 yerleştirmesiyle ortaya çıktı. Gereksiz bir değişiklik uyuz oluyorum. Bilişim konusunda bilgisi az olan insanların kafasını karıştıryor boşuna.+1000Katılıyorum , mok var gibi entegre etti onları... Yok bird amd fusion gibi nispeten güçlü gpular entegre etmiş olsa amenna diyeceğimde... O da yok...
Tamam beyler kızmayın intel çalışanlarının aklı kesmedi
İyi işte nesi var oyun oynamıyorken ekran kartı devre dışı böylelikle şarj daha fazla dayanır ve şehir dışına arada çıkanlar için(laptopla) güzel bir uygulama...
Ne var bunda ?
Haa yok ben beğenmedin sıradan bir uygulama diyorsan OoO senin sorunundur...