Arkadaşlar,
Ekran kartım bu Sapphire Radeon HD 3650 512MB GDDR4
Anakartım da bu Gigabyte GA-G31M-ES2L v1
Anakartımı da yazdım çünkü overpower için easytunepro5 diye bi programım var.Bununla ekran kartını hiç etkiliyemiyorum ama asıl sorunum bu değil..Oyunlarda çok takılma yaşıyorum ve bu zamanlarda kasanın aralığından baktığımda ekran kartı fanının kımıldamadığını görüyorum.Güç sorunu olabilir mi?Eksik bilgi verdim sanırım yine de yardım edin lütfen !
Ekran kartımın performası çok düşük
everestten baktım ekran kartı fanı için %28 demiş acaba sorun bu mu?..ve bu arada ekran kartının isminin farklı oluşu normalden daha küçük bi kasam var sanırım makro diyolar(çok küçük olanlardan değil) ondan olabilir ama isim kesin doğru.
fanın dönmüyosa değiştir pc ye kalıcı hasar verebilirsin
hd3650 ddr4 mü? Öle bir ekran kartı hiç duymadım ddr2 128 bit olması lazım.fanın bozulmuş oalbilir.bundan dolayı ekran kartı aşırı ısınmadan dolayı donma yapabilir.HD 3650'nin GDDR2, GDDR3, GDDR4 versiyonu var. Bazı kartların böyle değişik bellek tipine sahip versiyonları var. HD 4670'inde GDDR4 versiyonu var mesela. HD 5550'nin GDDR2, GDDR3, GDDR5 versiyonları var :)Ekran kartı sürücüsünü kaldırın pc yi yeniden başlatın ve aşağıdaki linkten en güncel sürücüyü indirip kurun ve sistemi tekrar yeniden başlatın.
Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 07 Şubat 2011 02:07
Fan hiç dönmüyorsa bozulmuştur.
şu anda son sürüm sürücü indiriyorum, umarım işe yarar
HD 3650'nin GDDR2, GDDR3, GDDR4 versiyonu var. Bazı kartların böyle değişik bellek tipine sahip versiyonları var. HD 4670'inde GDDR4 versiyonu var mesela. HD 5550'nin GDDR2, GDDR3, GDDR5 versiyonları var :)valla ben hiç bir markette daha hd4670 in ddr4 versiyonu gibi ürünlere hiç rastlamadım :)Ekran kartı sürücüsünü kaldırın pc yi yeniden başlatın ve aşağıdaki linkten en güncel sürücüyü indirip kurun ve sistemi tekrar yeniden başlatın.
sürümü kurdum biraz daha iyi ama fanda bi hareket hala göremiyorum..daha iyi bir güç kaynağı mı alsam?
ve bu arada sürümü kurarken package failed diye bi error aldım ortasında ama yine de devam etti.En son rapora baktığımda orada 3 4 maddenin tamamı da başarılı gözüküyodu..bilgisayarımı açtığımda new device found diyo..kurulumda da böyle minik bir sorunum var..
valla ben hiç bir markette daha hd4670 in ddr4 versiyonu gibi ürünlere hiç rastlamadım :)Markette rastlamamış olabilirsin ama böyle bir kart var :)Sapphire HD 4670 GDDR4
http://www.sapphiretech.com/pres ... ?psn=000101&pid=204