slm arkadaşlar benim geforce 7200gs/7300se ekran kartım var ve üzerinde heatsinkler var.ben heatsinklerin üzerine fan nasıl koyarım.fan da zaten küçük tam ona göre oluyor 3 pinli kablosu var ama kabloyu takacak yer bgöremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ekran kartına fan ekleme nasıl
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Yaw bırak o karta fan koysan nolur koymasan nolur.Sanki fan koyup o.c yapacaksın.Hadi oc. yaptın performans artışı mı olacak.Öncelikle vga sogutucunun senn ekran artın ile uyumlu olması lazım.Eger uyumlu degilse takamazsın.Pasif sogutuculu bir ekran kartın varsa fan için gerekli olan 3 pinlik giriş olmayabilir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
183 mesaj
arkadasların dedıgı gibi fan takmana gerek yok ama illada takıcam dyıyosan zamanında ati 9550 ekran kartımın ustune 8cm lık kasa fanını slıkonlamıstım cok iyi soğutma sağlıyodu.ramları 400ten 500e gpu yu 250 den 510mhze kadar cıkarabılmıstım. istersen bi şansını dene :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
449 mesaj
Erim77arkadasların dedıgı gibi fan takmana gerek yok ama illada takıcam dyıyosan zamanında ati 9550 ekran kartımın ustune 8cm lık kasa fanını slıkonlamıstım cok iyi soğutma sağlıyodu.ramları 400ten 500e gpu yu 250 den 510mhze kadar cıkarabılmıstım. istersen bi şansını dene :tek yapan deli ben değilmişim kasa fanı takmıştım bende aynı karta öle yabana atmayın baya iyi olmuştu ha