Bir Sürü Ekran Aynı Model Ekran Kartları var ve Üreticiden Üreticiye Değişiyor Sizce En iyi Üretici Hangisidir?
Ekran Kartında En İyi Üretici Firma Hangisidir?
Sapphire'in kalitesinden şaşmam, başta sapphire sonra gigabyte.
Referans tasarımlar için hiçbir değişiklik yok denicek kadar az bir fark vardır.Eğer özel tasarımlara gelirsek bu ekran kartının modeline-mimarisine göre değişir.Kimisi 2 fanlı özel tasarım yapıyor kimi tek büyük fanlı.Dediğim gibi referansda fark yok.Özel tasarımda modele göre değişir.
Asus
Zotac
Sapphire
Palit
MSI
Gigabyte
Asus
Hepsi iyi üretiyor.Ama diğerlerinden yana değilim.XFX in ürettiği kartlar ucuz oluyor.Çünkü Çekirdek Hızı ve Bellek hızları düşük oluyor...
Karar vermek zor.En Soylu ASUS görünüyor :)
nvidia alacaksan asus yada zotac derim yada gigabyte.
ati dersende şap. his.
nvidia seçiminde asus ve zotac,
ati cephesinde ise sapphire.
AsusValla HIS ve Şap ın ürettikleri kartların satış fiyatı XFX lerden ucuz.Ayrıca yurt dışında testlerin çoğunda XFX kullanıldığını gördüm.Çoğu ekran kartının kutu içeriklerinide gördüm.Kapıya "rahatsız etmeyin oyun oynuyorum" yazısından hediye oyununa kadar birçok şey var.
Zotac
Sapphire
Palit
MSI
Gigabyte
Asus
Hepsi iyi üretiyor.Ama diğerlerinden yana değilim.XFX in ürettiği kartlar ucuz oluyor.Çünkü Çekirdek Hızı ve Bellek hızları düşük oluyor...
Karar vermek zor.En Soylu ASUS görünüyor :)
Oooo fırtınalar esiyorr.Leadtek tabikide
Ekran Kartını Atı ve Nvidia üretir. Markalar ise Soğutucu ve Oc tasarımlarıyla ön plana çıkar bence markalardan çok Atı mi Nvidia mı Onu tartışmak gerekir.....