bundan 15 gun once power supply im den garıp garıp kokulargelerekbılgısayar calıstıgı halde goruntu gıdıyordu bende acılıs tusunauzuncabasarak kapatıp bırdaha acıyordum ve bır sure sonra Powerım yandıbenımpowerım 250 W lık dı .
Daha sonra tamire götürdüğümde 350 Wlıktaktılar fakat evi getirdim kabloları taktım çalıştırdım bırtestedeyım dedım ınternete gırdım ve yıne kokular gelerek kasaçalıstıgıhalde goruntum gıdıyor monitorde NO VIDEO INPUT yazısıcıkıyordu .. Buolayın oldugu gun ve ertesı gun bılgısayarım aynısebepten sık sıkkapandı ve 2-3 gun sonra duzeldı.. Bende tamir densorna daha ıyısogutma yapması ıcın ekstra fan almıstım ve bunubaglamıstım . Kasayıbıraz ınceleyınce tamirden sonra kapanma olayındayenı aldıgım fanınkablo ucunun asırı ısındıgını kesfettım ve yenı fanıcıkardım. Şuanbilgisayarımda çalısmasını engelleyen bir sorun yok fakateskidenoyunları cok rahat oynardum ve bır sorun yasamazdım suan Oyunuactıktansonra yıne No VIdeo Input sorunu ıle karsılasıyorum ama tekfarkı busefer koku gelmıyor ... Bunun sebebını merak edıyor..Benımgorusumegore Power ın gucu artınca performansında artması lazım fakattamtersine düştü.. Sebebini bilen veya bilmeyen arkadaşlarınyardımınıbekliyroum şimdiden teşekkürler...
(Eskiden en basitinden NFS CARBON u çok rahat oynarken sımdı daha acılısta NO VIDEO INPUT sorunu ile karsılasıyorum)
Bilgisayarımın özeillikleri :
RAM : 1.5 GB DDR
Ekran Kartı : ATI Saphirre Radeon X1650 series
İşlemci : Intel Celeron 2.4 Ghz
Power Supply : 350 W