evet sorunum şu normal kendim taktığım ekran kartım yandı https://www.chip.com.tr/forum/asu ... sorunu_t128007.html
fakat anakartımın kendi onboard ekran kartı var ona geçmek istiyorum fakat olmuyor dVı kablosunu onboard olan ekran kartına taktığımda ekrana hiç birşey gelmiyor
Kendim taktığım ekran kartı Asus atı raedon extreme eah3450
onboard olansa ge force 6100
Ekran kartından onboarda geçmek
Biri nvidia biri amd olduğu için olabilirmi ne yapmam lazım
Yanan kartı söktüm fakat bios olayı nasıl olacak
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate (32-bit) İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz
Anakart: Biostar NF61S M2-TE Ekran Kartı: ASUS ATI RAEDON EXTREME EAH 3450
Ram:2*2 KINGSTON 800 Mhz Ses Kartı: Realtek ALC ALC889A
power 350 watt
bence onboard değil de yeni bi ekran kartı alın.tabi bütçeniz varsa..
şuan için yok en az bir hafta onboardı kullanmalıyım
Var fakat monitörün kablosunu taktığımda sanki orda kart yokmuş gibi kapalı olarak ışığı yanıp sönüyor
ama monitörün kablosu hiç bir yere takılıyken no signal yazıyor sadece
Edit: ekran kartının çıkışı:
onboardın çıkışı:
Hocam pcyi yeniden başlatıp açılışta del tuşuna basın ve biosa girin. orada onboard device yada buna benzer bölümü bulmalısınız. o anakartı kullanmadıgım için bilemeyeceğim. ama bulmakta sorun çekeceğinizi sanmıyorum biraz ingilizceniz varsa. orada onboard graphics bölümü sanırım disable. onu enable'a çevirdiğiniz zaman sorun kalmayacaktır.
buraya kadar güzel görünüyor ama bunları nasıl yapacaksın ki? ekran kartı yokken görüntü alamazken biosa nasıl girip nasıl o menüye gideceksin :D
Yok ekran kartı çalışıyor fakat biracık zorlandımı ekran birbirine girip restart atıyor örneğin ie yi açmak buna dahil
Tamam deniyip size haber vereceğim
Yok ekran kartı çalışıyor fakat biracık zorlandımı ekran birbirine girip restart atıyor örneğin ie yi açmak buna
arkadaşım hani görüntü gelmiyordu?
neyse.
driverları yükledin mi sen?
onboard olanı taktığımda hiç görüntü gelmiyordu normal ekran kartında hafif zorlanınca renkler birbirine girip reset atıyordu. fakat şuan [email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email] arkadaşın dediği gibi anlattığı şekilde yaptım şuan onboarddan yazıyorum
Herneyse polemik yapmayalım konu çözüldü hepinize teşekkürler
Fakat win 7 bunu tanımadı driverini nereden bulabilirim