arkadaşlar 2 hafta önce ekran kartı aldım HD5750. geri vermek istiyorum böyle bir hakkım varmı? fikri olan varsa söyleyebilirmi?
ekran kartını gerie verebilme imkanım varmı?
senin gibi bilgisizler çok çene yaparsa işin içinden çıkılmaz. senin gibi firmaya soranlar tüketici haklarından habersiz. tüketici haklarını bilen biri sölemesi lazım. o yüzden bilmediğin konular hakkında yorum yapma.:D o zaman tüketici haklarını ara...bak arkadaşım normalde 7 gün içinde iade alırlar oda kullandığın için %25 fiyattan kısarlar.faturanda veya firmanın satış sözleşmesinde yazıyodur.2 hafta geçmiş benim bildiğim firmalar geri almaz.ilk bi aldığın yere sor bakalım adamlar sana ne diyor.boşuna zaman geçiriyorsun.hayır derler ise o zaman çözüm ara.
koşulsuz iade sadece ürüne dokunulmadıysa yapılabilir. Öyle olmasaydı herkes gider istediği şeyi alır,kullanır, 2 hafta sonra da ben vazgeçtim deyip geri verirdi...!! Bilmem anlatabiliyor muyum ?
kısacası tüketici haklarıda bir yere kadar....
vatan bilgisayar 2 hafta içinde koşulsuz şartsız geri alıyor ancak kutusu açılmamış olacak.
eğer ürün sorunlu yada sen beğenmeyip bu sorunlu deyip serivisi kandırmayı başarırsan kutu içeriği eksiksiz şekilde getirip yerine başka birşey alabilirsin.
para iadesi yok tabi.
yani kısacası bozuk olması lazım geri vermek için :S. peki benim anakartım gigabyte 890GA 890 chipset. ben ekran kartının aynısından alsam crossfire yapsam tam verim alırmııyım? benim crossfire anakartım destekliyor mu? desteklese bile tam performans verior mu? aynı zamanda crossfire HD5750 mi daha iyidir? yoksa HD6850 TOXIC mi? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
malesef o anakartta bir adet 16x var :)
öyle devam edecen :D
http://www.donanimhaber.com/dige ... ud3h-detaylandi.htm şu siteye girin bakın "Harici ekran kartı kurulumları için iki adet PCIe x16 slotuyla gelen Gigabyte 890GPA-UD3H, Crossfire X ve Hybrid Crossfire teknolojilerine de destek sunuyor." die bir cümle var gördünüz mü? bide ben ekran kartıma baktım crossfirex desteklior buna ne diceksiniz?
yeni kart almayı düşünüyorsan 6870 al. cf verimi yüksek çözünürlükte neredeyse %100 :)