5750 ekran kartı aldım.Arkasında 2 dvı girişi var.bendeki monitörde dvı girişe uyumlu.hatta mönitörü aldığımda kablosunuda vermişlerdi.ama ekran kartını taktım ve monitöre bu dvı girişleriyle taktım.ama mönitöre görüntü gelmedi.dvı- vga dönüştürüçü ile çalıştı.dvı çalışmamasının nedeni ne olabilir.??
birde bu ekran kartını taktıktan sonra ses kartıda calışmadı oda anakart üzerinden calışıyor.ses kartı sürücüsünü yüklemeye calıştığımda setup could not detect any Sound Blaster Live 24 Bit! on your system.Please ensure that your Sound Blaster harware is properly installed befare running this setup program.setup will now exit. diye uyarı veriyor.sanırım ekran kartının sürücüsünü yüklediğimde bişeyler oldu.yardımcı olursanız çok sevinirim
ekran kartını monitöre bağlama sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
dostum muhtemelen ekran kartın ile ses ve anakartın çakışma yapıyor. ekran kartını çıkarıp başka bir ekran kartıyla dene. kendi ekran kartını ise başka bilgisayara takıp dene. başka bir ekran kartıyla kasanda sıkıntı yoksa ekran kartını garantiye gönder veya değiştir. eğer senin kasanda başka ekran kartıyla problem çıkarsa anakartının pci-e girişinde sorun vardır. anakartı garantiye gönder.