Merhaba, internetten Powercolor HD6790 GDDR5 1GB 256Bit satın aldım, daha elime ulaşmadı. Anakartım G31T-M7 (V1.0) sizce uyum sağlarmı? Anakart biraz eski sürüm, şimdi içime kurt düştü. internette bilgide bulamadım, bilgisi olan bi yardımcı olsun lütfen..
Ekran kartının anakartıma uyumu - YARDIM
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
anakartına uyar ama anakartın buysa zannımca psu yetersiz gelebilir. 6 pin konnektör de yoktur. monitör girişinde uyumsuz olabilir. son olarakta inşallah işlemcin core 2 quad dır.
anakartına uyar ama anakartın buysa zannımca psu yetersiz gelebilir. 6 pin konnektör de yoktur. monitör girişinde uyumsuz olabilir. son olarakta inşallah işlemcin core 2 quad dır.İşlemcim E6800, Psu da Redrock 450w W/Pfc Power Supply. 6 pin konnektöru var ama bu karta yeter mi bilemedim. Monitorümde standart 18,5" lcd, vga çıkışlı.
minimum sistem gereksinimi bu ekrankartı için 500wattir.ama denersin çalışır.güven meselesi araya girince yeni bir psu almayı kapanaEvet, onu bende gördüm kartın sitesinde. Min 500w ama, neye göre 500w? Bunuda bi düşünmek lazım. Esasında bunu tabi deneyerek öğreneceğim. kartı tahminimce salı günü elimde olur. Benim asıl merak ettiğim anakart uyumuydu. çünkü kart ddr5, pci-e v2.01 filan gibi, sonuçta yüksek bir kart.