ekran kartını temizliyordum bide macununu değiştireyim dedim neyse sildim sürdüm taktım felan ondan sonra sıcaklığına bakıyodum 10-15 derece oda sıcaklığında oc yaptım cerdek hızını 640 tan 700 e getirdim bellek hızınıda 700 den 1000 e getirdim gta 4 ü açtım ayarlarını yükselttim 50 derece oldu sıcaklık sizce normal bi sıcaklıkmı :S 10-15 derece oda sıcaklıgında boştayken 30 derecede duruyor iyimi :S
bide ekran kartının macunu işlemci gibimi sürülmeli yoksa daha fazlamı sürülmeli acil cevap bekliyorum ona göre bidaha sökücem kartı
ekran kartının macununu değiştim ama...
ekran kartı işlemciden 2-3 kat daha fazla güç çeker. işlemci tam yükde 30 ise ekrankartı 60-70 lerde gezinir normal bir sistemde kii senin işlemcin fazla serin :) ekran kartını çok zorlamıssın 300 mhz çekirdek arttırmak nedir ya eski ayara geri al bence ısınma olmaz ama ömründen yıl çalarsın kartın .. BİDE O MACUNU SİL XİMATEK VEYA THERMALTAKE SAĞLAM BİR MACUN SÜR
1. si macun sadece ısı iletimine boşluklar engel olmasın diye tam teması sağlamak içindir, falzası yarmaz.
2. si 10-15 derece olması için son derrece kaliteli soğutma sistemi ve fan kullanıyor olmalısın, yada sizin bulunduğunuz yere şu kış gününde ne kolorifer ne soba olmaması lazım, dikkat edin o sıcaklıklar doğru olmayabilir.
3. Söyledikleriniz doğru ise hiç uğraşmadan tadını çıkartın.