ekran koruyucu kaldırmak

HPQ-User
30-07-2008, 19:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

nge sormuş:
ekran koruyucularım içinde resimlerimden kendi kendine oluşmuş bir ekran koruyucu var.fat 32 içinde buluyorum ve siliyorum ama tekrar geri geliyor ve silinmiyor.ne yapabilirim.saygılarımla

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windows xp,pentium 4 cpu 2,40 ghz,2,39 ghz.1,50 gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)

SaGoPa KaJMeR.
30-07-2008, 20:08   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj

O Ekran Koruyucu Büyük İhtimalle Windows'a Ait Olan ekran Koruyucusudur. Ekran Koruyucunuzu Degiştirebilmek icin Masa üstü Boş alanda sag tıklayın özellilerden ekran korucu bölümünden ekran koruyucunuzu degiştirebilirsiniz. Yada düzenliyebilirsiniz.  

Kapalı Hesap (70196)
04-08-2008, 22:30   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj

biraz anlarsan yereldiskc den gir windows adı altında kurcala bulursun.yada none seçeneği sağ tıkla özellikler pencere ekran koruyucu sekmesi none.

Banned
04-08-2008, 22:40   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

arkadaşım ekran koruyucuları tamamen kaldırmak için iyi bir program var açıklama aşağıda umarım işine yarar.
Softany Screensaver Remover
Softany Screensaver Remover, adından da anlaşılacağı gibi sisteminizdeki ekran koruyucuları silmeye ve kaldırmaya yarayan bir yazılımdır. Sisteminize yüklediğiniz ekran koruyucu kendini kaldıramıyorsa (uninstall) sizin için tek çözüm yolu "Program Ekle/Kaldır" bölümüdür. Kimi zaman "Program Ekle/Kaldır" bölümü de ekran koruyucuyu kaldırmaya yeterli olamayabilir. Bu durumda yapmanız gereken tek şey Softany Screensaver Remover ile ekran koruyucuyu sistemden tamamen kaldırmak. Sistemden silemediğiniz ve kaldıramadığınız ekran koruyucular için bu program adeta sizin yardımınıza koşar. Softany Screensaver Remover, sadece *.scr uzantılı ekran koruyucularını silmekle kalmaz, aynı zamanda ekran koruyucunun sistemde bıraktığı veri dosyaları da silinir. Böylece komple bir kaldırma işlemi yapılmış olur.

- 88k -