Merhaba Arkadaşlar,
Kısa video görüntüsünü ekran koruyucusu haline nasıl getirebilirim.
Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar,
Kısa video görüntüsünü ekran koruyucusu haline nasıl getirebilirim.
Teşekkürler
dostum geç onu yaaa: my picture 3D var çok manyak(ben koptum)... uhahha
Arkadaşım senin yazdığın her mesajdan midem bulandı artık .. Türkçeyi kullanmayı bilmiyormusun yada ne sanıyorsun burasını.. Biraz düzgün olmaya özen göster mahallede cocukluk arkadaşınla konuşur gibi yazma burada.
Okurken insanın göz zevkini bu kadar bozabilirsin...
Bence burada cevap yazarken kullandığın kelimere ve onların yazılımlarına dikkat etmelisin.Keza acayip bir şekilde bozuk Türkçe yazdığından bahsetmeyeceğim bile. Mesajında hiç bir saygı yada seviye bulunmuyor.
Ben burada makul cevaplar görerek bilmediğim konular hakkında fikir sahibi olmak için bulunuyorum. Aynı zamanda gerçekten bildiğim konularda yada fikrimin mantıklı,işe yarar olabileceği konulardada soru soranlara cevap vermek için uğraşıyorum..
Sende çaba göster.
Videoyu swf formatına (Flash) dönüştür. Sonra bu swf animasyonu, bir html sayfası içine yerleştir. (HTML kodlama bilgisi gerektirir.) En son olarak da bu html uzantılı sayfayı arka plan olarak kaydet. Tüm bu işlemler sana çok uzun geldiyse, "Flash Desktop" isimli bir program var. Onu kullan. Yukarda tarif ettiğim yöntemi kolayca uyguluyor. Ancak videonu Flash formatına (swf) dönüştürmen şart.
TuğsanArkadaşım senin yazdığın her mesajdan midem bulandı artık .. Türkçeyi kullanmayı bilmiyormusun yada ne sanıyorsun burasını.. Biraz düzgün olmaya özen göster mahallede cocukluk arkadaşınla konuşur gibi yazma burada.Çok haklısın Kardeş. Vala Aynı Düşünceleri Seninle Paylaşıyorum. Forum Yetkilileri Ltn Buna Bi Çözüm Bulun...Okurken insanın göz zevkini bu kadar bozabilirsin...
Bence burada cevap yazarken kullandığın kelimere ve onların yazılımlarına dikkat etmelisin.Keza acayip bir şekilde bozuk Türkçe yazdığından bahsetmeyeceğim bile. Mesajında hiç bir saygı yada seviye bulunmuyor.
Ben burada makul cevaplar görerek bilmediğim konular hakkında fikir sahibi olmak için bulunuyorum. Aynı zamanda gerçekten bildiğim konularda yada fikrimin mantıklı,işe yarar olabileceği konulardada soru soranlara cevap vermek için uğraşıyorum..
Sende çaba göster.