NEREYE YAZACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN YENİYİM İDARE EDİN BENİ YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR PC ÖZELLİKLERİNİDE YAZIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN LÜTFEN
WİNDOWS XP İŞLETİM SİSTEM
Gigabyte GA-MA770T-ES3 AMD 770 DDR3 1666(OC)MHz Soket AM3 Anakart
AMD Athlon II X2 255 3.1GHz (2MB,Regor,65W,Socket AM3,Cooling Fan) box İşlemci ADX255OCGQBOX
Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA2 Sabit Disk HD502HJ
Aopen QF50-G02 ATX Kasa 350W
Axle Nvidia 9600GT 1GB 256BIT DDR3 (directx 10) PCI-E x16 2.0 Ekran Kartı
EVDE PCYİ AÇIK BULUP BAŞINA OTURAN YEGENİM TARAFINDAN NE HALT EDİLMİŞ BİLMİYORUM AMA PC BAZI OYUNLARDA EKRAN KÜÇÜLÜYOR VE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ AYARLAMAK İSTEDİĞİMDE EKRANIN KENARLARINDA BOŞLUK KALIYOR BELİRLİ ÇÖZÜNÜRLÜKLER HARİÇ GERİ KALANINDA AYNI HATAYI VERİYOR VE BAZI İNTERNET SAYFALARINDA DA EKRAN YARIM OLUYOR DİĞER YARISI BOŞ GÖZÜKÜYOR VE AYRICA ŞUAN PCDE EKRAN KARTI YOKMUS GİBİ ÇOK GARİP RENKLİ Bİ EKRAN WAR SİMGELER BOZUK RENKLİ GÖZÜKÜYOR PC YI 12 AYDIR BEN KULLANIYORUM VE İLK KEZ BASIMA BÖYLE BİŞEY GELİYOR DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SORUN PC DE HİÇ AMA HİÇ YAŞAMADIM BAZI TAVSİYELER OLDU VE YAPTIKLARIMDA ŞUNLAR : EKRAN KARTININ DRİVERINI YÜKLEDİM NVİDA SAYFASINDA AMA EKRAN KARIŞIK REKLİ HAL ALDI EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ AYARLAYAMADIM KOCAMAN BOZUK RENKLİ Bİ EKRAN GELDİ AYRICA EKRAN KARTINI SİLDİM TAMAMEN YENIDEN YÜKLEDİM AMA YİNE AYNI SIKINTI OLUYOR BAZI OYUNLARDA ŞUAN GÖRÜNTÜDE COK BOZUK NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACABA FORMAT ATTIRSAM SORUN HALLEDİLİR Mİ LÜTFEN ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN YARDIMCI OLMAK İSTEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAOLUN HAYIRLI GÜNLER DİLERİM HOŞÇAKALIN !!!
ekran küçülmesi ve ekran bozukluğu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Yeni Üye
39 mesaj
kardeş nvdia ekran özelliklerinde tam ekran yapacan aynı sorun bendede oldu intel ekran kartında ben böyle yaptım oldu
Taze Üye
5 mesaj
başlat/çalıştır "dxdiag" yaz ekran bölümünde ekran sekmesinde altta 3 seçenek vardır etkin değilse etkinleştirin...
Yıllanmış Üye
179 mesaj
arkadaşların önerilerine rağmen sorun çözülmediyse format at uğraşma hiç.
OP Taze Üye
4 mesaj
kardeş nvdia ekran özelliklerinde tam ekran yapacan aynı sorun bendede oldu intel ekran kartında ben böyle yaptımkardeşim o dediğin özellikler nerde açıkca izah edersen nvida denetim masasında ben öyle bi tam ekran yap diye bi yer göremedim yada başka bi yerden bahsediyorsun daha acık ızah edersen cok sevinirim...
OP Taze Üye
4 mesaj