Ekran mor

kudo
26-06-2008, 12:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
807 mesaj

İyi güner arkaşaın babası bi pc getirmiş ekran mor monitör ayarlarından uğraştık yapamdık monitöre bakınca gözün acıyor bakın resimkdeine benzer bişey

Reborn91
26-06-2008, 14:39   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

selamlar..
eğer sorn monitorle alakalı olsaydı bu screenshot'u aldıgın zaman düzgün goruntu alırdın. Yani dijital ortamda sorunun monitörde değil. Müge arkadaşın dediği gibi goruntu ozelliklerinden renk ayarlarını değiştir. Sanırım ki monitörde sorun yok eğer sorun monitörde olsaydı bize attığın ss düzgün çıkardı :)

kudo
26-06-2008, 15:13   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj

Verdiğim resim orneği benim pc me ait photshopta rengibi ona benzetim aynı böyleydi....

eğer sorun monitörden değilse nerden dir ve anlatursanız sevinrm arkaşdaş anltı ama yapmadım..

frkn_ua
27-06-2008, 14:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
893 mesaj

oşekildeyken ekran görüntüsü çek buraya koy.eğer buraya koyduğun resimde sorun yoksa monitör arızalıdır.o zaman sen o monitörün ekranına zarar vermiycek şekilde vur bi kaç kere(crt monitörse tabi) bir ihtimal bu şekilde gelebilir.sorun monitörün kablosundan kaynaklanıyor sanırım.aynı problemle karşılaşmıştık çünkü...

kudo
27-06-2008, 15:11   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj

İlginiz içn tşk..

sorun monitör deymiş değiştirdiler. Alkış

cnkt_24
28-06-2008, 13:08   |  #6  
Üye
99 mesaj
frkn_ua
oşekildeyken ekran görüntüsü çek buraya koy.eğer buraya koyduğun resimde sorun yoksa monitör arızalıdır.o zaman sen o monitörün ekranına zarar vermiycek şekilde vur bi kaç kere(crt monitörse tabi) bir ihtimal bu şekilde gelebilir.sorun monitörün kablosundan kaynaklanıyor sanırım.aynı problemle karşılaşmıştık çünkü...
Böyle Düz Kafa Bir Çözüm Varmı Allah Aşkına Ya... Monitör CRT ise Vur Düzelir :S Biraz Daha Yapıcı Cözümler Söyleyin Lütfen...

frkn_ua
28-06-2008, 17:20   |  #7  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

cnkt_24, ben aynı sorunu yaşadım ordan biliyorum.monitör arızalıydı ve zaten eski crt olduğu için hafifçe vyrynca rengi kendine geliyordu.ve sorunun kaynağınıda söyledim zaten.monitörün kendisinden veya kablosundan olduğu.zaten sorunda benim dediğim gibi monitörden kaynaklanıyormuş.daha yapıcı çözümlerin varsa söylersin çözüme ulaşılır Göz kırpma