İyi güner arkaşaın babası bi pc getirmiş ekran mor monitör ayarlarından uğraştık yapamdık monitöre bakınca gözün acıyor bakın resimkdeine benzer bişey
Ekran mor
selamlar..
eğer sorn monitorle alakalı olsaydı bu screenshot'u aldıgın zaman düzgün goruntu alırdın. Yani dijital ortamda sorunun monitörde değil. Müge arkadaşın dediği gibi goruntu ozelliklerinden renk ayarlarını değiştir. Sanırım ki monitörde sorun yok eğer sorun monitörde olsaydı bize attığın ss düzgün çıkardı :)
Verdiğim resim orneği benim pc me ait photshopta rengibi ona benzetim aynı böyleydi....
eğer sorun monitörden değilse nerden dir ve anlatursanız sevinrm arkaşdaş anltı ama yapmadım..
oşekildeyken ekran görüntüsü çek buraya koy.eğer buraya koyduğun resimde sorun yoksa monitör arızalıdır.o zaman sen o monitörün ekranına zarar vermiycek şekilde vur bi kaç kere(crt monitörse tabi) bir ihtimal bu şekilde gelebilir.sorun monitörün kablosundan kaynaklanıyor sanırım.aynı problemle karşılaşmıştık çünkü...
İlginiz içn tşk..
sorun monitör deymiş değiştirdiler.
frkn_uaoşekildeyken ekran görüntüsü çek buraya koy.eğer buraya koyduğun resimde sorun yoksa monitör arızalıdır.o zaman sen o monitörün ekranına zarar vermiycek şekilde vur bi kaç kere(crt monitörse tabi) bir ihtimal bu şekilde gelebilir.sorun monitörün kablosundan kaynaklanıyor sanırım.aynı problemle karşılaşmıştık çünkü...Böyle Düz Kafa Bir Çözüm Varmı Allah Aşkına Ya... Monitör CRT ise Vur Düzelir :S Biraz Daha Yapıcı Cözümler Söyleyin Lütfen...
cnkt_24, ben aynı sorunu yaşadım ordan biliyorum.monitör arızalıydı ve zaten eski crt olduğu için hafifçe vyrynca rengi kendine geliyordu.ve sorunun kaynağınıda söyledim zaten.monitörün kendisinden veya kablosundan olduğu.zaten sorunda benim dediğim gibi monitörden kaynaklanıyormuş.daha yapıcı çözümlerin varsa söylersin çözüme ulaşılır