saga sormuş:
Merhabalar öncelikle bilgisayar konusunda pek bir bilgim yoktur. Umarım sorunumu açık bir şekilde anlatabilirim. Ekran okuyucunu merak edip açmıştım fakat daha sonra kapatamadım. Erişim kolaylığı merkezinden ekran okuyucunu açtım fakat sonra kapatmak için aynı yere girdiğimde ekran okuyucusunu açma yerindeki tiki kaldırdığım halde hala bilgisayarı başlatırken ekran okuyucu çıkıyor. Sinirimi bayağı bozdu bu durum. Hala erişim merkezinde ekran okuyucusu tikli değil ve uygula ve kapat butonları da aktif değil tek iptal aktif.
Bilgisayar ilk açılırken yine dil seçeneğinin solunda yer alan erişim kolaylığı merkezinde ekran okuyusuna giriyorum ordan tiki kaldırıyorum uygula aktif ona basıyorum bu seferde tamam tuşu aktif değil ona basamıyorum.
Bilgisayarımı tekrar mı kurmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Toshıba A200
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.30618)