sa arkadaşlar. ekran sorunum var. birgün oyuna tam girdim o anda ekranda acayip nesneler oluştu. bilgisayarım laptop acer 5720g. neyse hemen güç düymesine basıp kapattım sonra birdaha açtım ekran da dikey çizgiler ve pc açıldıgında pc 640x480 çözünürlüğünden ve 4 bit ekran çözünürlüğündeen çıkmadı. 1280x800 yapıyorum olmuyor. sonra sistem geri yükledim olmadı. sonra format attım bütün driverlerini yükledim olmadı. aygıt yöneticisinden baktıgımda nividia ekran karımda bir hata oldugunu bildirdi. diyoki bu aygıt düzgün yüklenmiş ama bir sorunu var. hata kodu 43.. evet arkiler ne demek istiyor burada. driver sildim yükledim yapmadıgım kalmadı. ayrıca ekran kartımın kaçlık oldugunu bilmiyorum. fiyatı nedir. modeli acer 5720g (call of duty gta medal of honor gibi oyunları rahat oynuyorum) evet sorun bu. kart yansa aygıt yöneticisi böyle bir kart var demez.pc de herşey tamam sadece sorun ekranda.3d uygulamalar açılmıyor... hata kodu 43...
ekran sorunum var yardım lütfen
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
garantisi varsa servisine verin ekran kartınızda büyük ihtimalle ya yandı yada arızalı durumda
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
garantisi bitti. ama ekran kartı yansa aygıt yöneticisi ekran kartını gösterirmi. ekran kartı şu Nvidia 8400M GS 256mb 64 bit bu kaçlık 512 mb mı yoksa 1 gb mı? fiyatı nekadardır. ben ekran kartının yandıgını düşünmüyorum ozaman pc açılırmı. sonuçta ekrandaki görüntüyü sağlayan ekran kartıdır. ekran açılıyor ama çözünürlük bit ve çizgiler sorunu var.