Ekran Sürekli Titriyor

burockua
13-07-2009, 17:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

İnternette dolaşırken birdenbire ekran titremeye başladı ve sürekli titriyor. Driverları güncelledim, monitörün etrafındaki manyetik etki yapacak bütün eşyaları kaldırdım, kabloları çıkarıp taktım, bilgisayarı resetledim, çözünürlük ve hertz ayarlarıyla oynadım fakat bir türlü sorunumu çözüme kavuşturamadım. Sorun Ne Olabilir?

RuyaMasteR
13-07-2009, 17:55   |  #2  
RuyaMasteR avatarı
Üye
73 mesaj

Hmm... İnternette dolaşırken demişsin driverları falanda güncellemişsin her hangi bir virüsten dolayı olabilirmi ?? Bilgisayarını bir taratmanı öneririm.

doodLex
13-07-2009, 17:57   |  #3  
doodLex avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
343 mesaj

Merhaba

Bu sorunun bir çok nedeni olabilir. Evin ya da bilgisayarın bulundugu odanın elektrik tesisatında ya da topraklamada bir sorun olabilir. Monitörün eskimesi ya da ani voltaj düsüklüğü ya da yükselmesi. onitörün kalitesi gibi nedenler olabilir en iyisi en yakın yetkili servise basvurmandır.

osmanefe
14-07-2009, 14:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

monitörünüzün menüsünden demagnet veya buna benzer bir yazı vardır türçeyse tekrar mıknatıslanma gibi birşey olması lazım buna bastığınızda bir cızırdama sesi gelip düzelmesi lazım.

iskoç
14-07-2009, 23:06   |  #5  
Taze Üye
18 mesaj

benim arkadaşta da vardı böle sorun voltajdan diyolardı

burockua
17-07-2009, 14:20   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj

Tamam arkadaşlar sorunu geçici bir süre de olsa hallettim.. Sorun monitörden, voltaj eksikliğinden, topraklamadan, driver güncellemelerinden, hertz ve çözünürlük ayarlarından falan değilmiş. Sorun ekran kartının vga portundaymış. Sinyal kablosunu teknik servisten aldığım ufak bir aparat aracılığıyla vga portunun hemen yanında bulunan geniş bir diğer porta taktım ve sorun düzeldi çok şükür..