Bilgisayarımda özellikle msnden başka bir ekrana geçerken ekranlar kayıyor nasıl derseniz örneğin firefoxta simgeler yer değiştiriyor
ekran takılması
gördüüm kadarıyla baslat cubugu ve pencere kenarları düzgün, yani sorun sadece firefox icindeki web sayfasını etklemis. baska uygulamalarda yapmıosa bu hatayı sade bundaysa programı kaldırıp yeniden temiz yüklemeni oneririm veya herhangi bi eklenti kurduktan sora bu halde geldiyse onu kaldırmayıda deneyebilrsin ilk. yok baska programlardada bole yapıosa ekran kartı sürücünü bi kaldırıp en güncel sürümü kur ve ekran çözünürlügünle yenileme hızı'nın monitorunun destekledigi dogru bi değerde oldugundan emin ol.
Elazıglı'ya katılıyorum.Eğer bu sadece Firefox'ta oluyorsa firefox u tekrar yüklemenizi öneririm.Eğer normalde de oluyorsa ekran kartı sürücünü güncelleyin ve Görüntü Ayarları'nı kontrol edin.
ama sadece msnden firefox a geçince oluyor ve msn ile firefox u yeniden kurdum ayrıca eklentiyi kaldırdığımda sorun yine olur mu bu nasa eklentisini siyahı sevdiğim için kullanıyorum hem monitör böyle daha az enerji harcar
XxXDaRKoXxXama sadece msnden firefox a geçince oluyor ve msn ile firefox u yeniden kurdum ayrıca eklentiyi kaldırdığımda sorun yine olur mu bu nasa eklentisini siyahı sevdiğim için kullanıyorum hem monitör böyle daha az enerji harcarSende alemsin hee..Bence Firefox ile ilgili eklentilerin tümünü sil ve baştan kur.Eklentiyi tekrar bulursun.Sadece Firefox'ta oluyorsa demek ki programın dosyalarında veya ayarlarında sorun var.Bence sil baştan tekrar kur..
Sefa Adakhakkaten ayrı alemsin ee, enerji azlıgından ekranı kaydırmıs Sen sefa'yı bi dinle derim bendeXxXDaRKoXxXama sadece msnden firefox a geçince oluyor ve msn ile firefox u yeniden kurdum ayrıca eklentiyi kaldırdığımda sorun yine olur mu bu nasa eklentisini siyahı sevdiğim için kullanıyorum hem monitör böyle daha az enerji harcarSende alemsin hee..Bence Firefox ile ilgili eklentilerin tümünü sil ve baştan kur.Eklentiyi tekrar bulursun.Sadece Firefox'ta oluyorsa demek ki programın dosyalarında veya ayarlarında sorun var.Bence sil baştan tekrar kur..
uff şimdi tüm eklentileri kaldırmak ne kadar zor biliyor musun o değil benim cereyan faturası çok geliyo hergün 3 saat PC açık evde TV açık 8-9 saat
Ayrıca siyah olunca daha havalı oluyo
XxXDaRKoXxXuff şimdi tüm eklentileri kaldırmak ne kadar zor biliyor musun o değil benim cereyan faturası çok geliyo hergün 3 saat PC açık evde TV açık 8-9 saatfirefox'u kaldır direk ozaman program ekle-kaldır'dan, hatta o kaldırırken monitoru kapat bikac dakikalıgına elektrikten tasarruf edersinAyrıca siyah olunca daha havalı oluyo
elazigliKaldırdım yendien kurdum eklentisiz bi firefox um var artıkXxXDaRKoXxXuff şimdi tüm eklentileri kaldırmak ne kadar zor biliyor musun o değil benim cereyan faturası çok geliyo hergün 3 saat PC açık evde TV açık 8-9 saatfirefox'u kaldır direk ozaman program ekle-kaldır'dan, hatta o kaldırırken monitoru kapat bikac dakikalıgına elektrikten tasarruf edersinAyrıca siyah olunca daha havalı oluyo
XxXDaRKoXxXelazigline mutlu sanaKaldırdım yendien kurdum eklentisiz bi firefox um var artıkXxXDaRKoXxXuff şimdi tüm eklentileri kaldırmak ne kadar zor biliyor musun o değil benim cereyan faturası çok geliyo hergün 3 saat PC açık evde TV açık 8-9 saatfirefox'u kaldır direk ozaman program ekle-kaldır'dan, hatta o kaldırırken monitoru kapat bikac dakikalıgına elektrikten tasarruf edersinAyrıca siyah olunca daha havalı oluyo