Selam arkadaslarim benim su anda kulanmis oldugum leptop pc sayfalari asagiya fare ile cekerken titreme yapiyor bu normalmidir yadagrafik kartini degissem bu titreme gidermi64 mb kart var
kulanmis oldugum leptop intel pentium m 1.4ghz
intel 855gm chipset
intel pro wireles 2100
15.0 xga tft lcd
bunlari yaziyorum sanirim boye olay bazi arkadaslarim da yasamistir+saygilar:Birde bu klavyeyi nasil ayrintili sekilde ogrenebilecegim web siteleri varmi yani bu her tusun ne anlam tasidigini kulandigim leptop Acer saygilar
Ekran titremesini nasil ayarlarim
tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının sürücüsünü güncellersen belki sorun çözülür klavye sorunun ise gene tam emin olmamakla beraber (hiiiç bakmadım)chip in bilgisayar kursu bölümünde bulablirsin
xp kullanıyorsan masaüstüne sağ tık yap özellikler-ayarlar-gelişmiş-monitör bölümünden desteklediği kadar en yüksek hertz değerini seç
dizüstülerde şu an bildiğim kadarı ile harici ekran kartı kullanılmıyor ayrıca eğer o teknoloji çıktı ise yinede senin laptop ta olmaz.
LCD monitorler, ozellikle laptoplar sadece belirli bir Hertz de calisirlar. yani degistirme sansi yok
arkadasin dedigi gibi suruculeri guncellemesi gerekir. buyuk ihtimal bir formattan sonra XP ekran kartini otomatik tanimistir, cozunurluk sorunu olmadigindan yeni suruculeri de yuklememislerdir.
buradan isletim sistemini secip suruculeri indirebilirsin:
eger XP Professional kullaniyorsan asagidaki adreste Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe) dosyasini yada ZIP lenmis halini indirebilirsin.