Bir hafta önce Acer 5920g t9300 laptop aldım. herşey çok iyi gidiyordu. ta ki bu akşama kadar. bilgisayarımı kapattım ve yemek yedim. ardından açtım ama ekrana bir türlü görüntü gelmedi. bilgisayar açılıyor. windows xp'nin açılış sesi geliyor ama görüntü yok. Fn+F5 tuşuna bastım tık yok Fn+Sağ ok'a bastım ama yine hiçbirşey yok. laptop'u lcd tv'ye bağladım onda görüntü var laptopum aynen çalışıyor. sadece laptop'un kendi ekranında görüntü yok. format attım yine bi değişiklik yok. arkadaşlar lütfen yardım.
Bilgisayarımın Özellikleri
15.4" WXGA CB / C2DT9300 / NVidia GeForce 8600M-GT 512MB / 3GB (1x1GB+1x2GB) / 1x250GB / SuperMulti / 802.11N / 8 cells / 0.3DV CrystalEye / BT /
Gemstone Full
Bellek:DDR2 bellek, dual soDIMM modülleri kullanılarak (dual-channel support) 4 GB''a kadar yükseltilebilir
Sabit Disk:S-ATA sabit disk sürücü
DVD-Super Multi Double Layer sürücü
5-in-1 kart okuyucu, Secure Digital (SD) desteği, MultiMediaCard (MMC), Memory Stick® (MS), Memory Stick PRO# (MS PRO), xD-Picture Card# (xD)
Ekran:15.4" WXGA parlak ekran (220-nits) Acer CrystalBrite# TFT LCD, 1280 x 800 piksel çözünürlül, Acer GridVista# ile aynı anda birden fazla pencere görüntüleme 8 ms yanıt süresi
16.7 milyon renk
Giriş/Çıkış Arabirimleri:4 x USB 2.0 port
1 x HDMI# yuvası, HDCP desteği ile
1 x Harici ekran (VGA) yuvası
1 x ExpressCard#/54 slotu
5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
1 x S-video/TV-out (NTSC/PAL) yuvası
1 x Consumer infrared (CIR) yuvası
1 x IEEE 1394 yuvası
1 x Modem (RJ-11) yuvası
1 x Ethernet (RJ-45) yuvası
1 x Kulaklık /Hoparlör /line-out jakı ,S/PDIF destekli
1 x Microphone giriş jakı
1 x Line-in jakı