şimdi ben windows xp kullanırken hiçbir sorun yoktu. Ne zaman ki format atıp windows 7 yükledim [2 kez denedim formatla] bilgisayar video açarken ya da oyuna girerken önce bi siyahlaşıyor sonra yukarı aşağı kayıp normaline dönüyor. bu süreç 1 yada 2 saniyede gerçekleşiyo ama her video ya da oyun vb şeyler açınca olması benim sinirimi bozdu gerçekten. Driver i her zaman en son çıkanı yüklüyorum fakat ne oldugunu anlayamadıgım bu sinir bozucu olay her seferinde oluyor. silip yenden yükledim yine aynısı o kadar sinirim bozuldu ki artık çözüm arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Windows XP kullanırken böyle bir sorun yoktu fakat windows xp artık baydı,kullanmak istemiyorum açıkcası.Dedigim gibi bu sorunu yaşayan çözmüş yada bilen birisi var mı ? Sürekli bir dalgalanma degil sadece videolar ya da oyuna girerken yada oyun başlarken 1 2 saniyelik bir fps düşüşü ve siyah ekran gelip yukarı aşağı kayarmışcasına bir görüntüden sonra normale dönüp devam ediyor. Ekran kartı ısınıyor mu diye bakıyorum genellikle 45~55 arasında bir sıcaklık.
Ekran kartım : Ati hd4730