ekran görüntüsü nasıl ter cevirilir bunun icin bi program varmı saolun
ekranı ters cevisme
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bunun bi programı olup olmadığını bilmiyom ama kendine bi trojan yedit kendine bağlan ve çevir.salla bişeyler.ama fazla kasama
Nvidia nın ve ati'nin kendi sürücüleri bu işi hallediyor
Nvidia riva tnt2 model 64/model 64 pro ekran kartı var.(Acer)Aspire 77s 17 inch crt monitor var.Evet ekran kartı yazılımında ekranı 0-90-180-270 derece döndürme seçeneği var.Ancak iş uygulmaya gelince sonuç yok.Acaba sebep monitorun ekran döndürmeyi desteklememesi olabilir mi?
bunun monitörle alakası yok...Monitör sadece gösterir...NVidianın son sürüclerini indir ve bi dene.Benim FX5200 de oluyor...Ağer olmazsa sorun galiba ekran kartındadır...
alıntı:
Gönderen : Diablo50bunun monitörle alakası yok...Monitör sadece gösterir...NVidianın son sürüclerini indir ve bi dene.Benim FX5200 de oluyor...Ağer olmazsa sorun galiba ekran kartındadır...
Diablocum adam mesajı yazalı 6 ay olmuş biraz geç olmadımı ayrıca adam çoktan ekranı ters çevirme düşüncesinden vazgeçmiştir sence bu arada turanı gördüüm duygulandım...