Bir kaç gün önce resimde belirttiğim bulanıklığı pc de masaüstü ekranında gördüm. Sonra reset atmamla bir iki gün o sorunla karşılaşmadım tabi sorun olduğunuda düşünmemiştim.. Bu sorunu tekrar gördüğümde aklıma ilk gelen durum ekran kartı sorunuydu bir bilgisayarcıya başka bir sorundan verdiğimde adam nasıl yaptıysa ekran kartına giden bağlantıyı anladığım kadarıyla fanla ilgili birşeyi devre dışı bırakmış. Bu sırada sorunlar her an daha şiddetleniyor klasörlerde gezerken bulanık yazılar ayrıca çok yavaşlamalar olmaya başlamıştı. Oyunlarda da renkler karışıyordu. Ekran kartına giden bağlantıyı aktif ettim kasanın düğmesinin ordaki fanıda çalıştırdım en azından pc açılışında çıkan uyarı çıkmamaya başladı haklı olarak sevinmeye başlamıştım. Aradan 5 dk geçer geçmez aynı sorun tekrarladı ve monitör açılıp kapanmaya başladı son olarakta pc kendine reset attı. Bundan sonra güvenli moda girmeyi denedim orda da takılma oldu güvenli moda giremedim. Son bir çare olarak format attım ama aynı sorun tekrar oldu.
Pc özellikleri
1 gb ram
512 ekran kartı 7300 Gt nvidia
80 gb hd
p4 1.8 ghz
İşletim sistemi: windows xp
Masaüstü pcimde net bağlantısı yok bu arada.
Yardımlarınızı acilen bekliyorum arkadaşlar.
bu ekran görüntüsede driveri tekrar kurarken bu sırada yakaladım. böyle oluyor pc de her bölüm...
Ekranımda bulanıklık yavaşlık ve reset sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj