Ekranımdaki Çizgiler Arkadaşlar Bir Bakarmısınız

Ozgur3434
26-08-2011, 18:19   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

Arkadaşlar İlk Öncelikle Merhaba Size Bir Sorunumu Söyliyeceğim.Bilgisayar'da Counter Strike 1.6 Soccerjam Yani Futbol Mapında Bilmeyenler İçin Efektler Felan Var Gol Olunca Felan Birden Gol Oldu Pc Dondu Değişik Şeyler Olmaya Başladı Nokta Nokta Bende Korktum Pc Res Attım Ve Açılırken Felan Pc Markasını Gösterirken Yazılar Ters Dönük Karışık Mısır Alfabesi Sanki Bilgisayarda Bide Yanında Çökmüştü Bi Tamirci Gibi Bi Yer Var Pasajda Dedilerki Programsaldır Format Atın Geçer O Pasajın İçinde Aldım Format Cd Si Windows Xp Evde Attım Bilgisayar Açıldı Fakat Ekranımda Çizgiler Var Hem O Yazılar Hemde Şuanda Bile Çizgiler Var 3 Metre Felan Aralarla Yukardan Aşağı İniyor Aslında Sorun Bu Değil HerŞeyi Geçtim.Counter Strike 1.6 Oyunundan Başka Bir Oyun Oynuyamıyorum 3D Hataları Grafik Hataları Veriyor Vermese  Gül Gibi Geçinicez Çizgilerle DarkSector,Superbike,Left 4 Dead, ve Daha Bir Çok Oyun Yüklenmiyor Ne Bir Online Oyun Nede Başka Bişe Sadece Counter Strike 1.6.Sabah Aklıma Eski Programsal Dedikleri Şey Geldi Bende Bir Öğreneyim Dedim Güncellersem Belki Düzelir Dedim Ekran Kartını Windows Xp Yardım Merkezi Aygıt Yöneticisine Filan Gir Diyor Girdim Ekran Kartı İle İlgili Olan Yeri Açtım Nvidia Ge Force 8500 GT Error Var Başında Böle ! Ünlem Çalışmıyor Gibisinden Windows Xp Yardım Merkezinde Anlatılanlara Göre Sağ Tıklayıp Kaldırdım Yeni Donanım Sihirbazını Çalıştırdım Ekran Kartını Buldu Dedi Yeniden Başlatın Bilgisayarı O Umutla Kapattım Fakat Gene Aynı Şey Mısır Alfabesi Ve O Çizgiler.Lütfen Yardım Edin Başka Oyunlar Oynamak İstiyorum.

Ozgur3434
26-08-2011, 18:30   |  #2  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Arkadaşlar Lütfen Acil Lazım

Cectea
26-08-2011, 18:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
124 mesaj

valla birden gol atınca değişmesi bilgisayarın böyle çok değişik bi ekran kartını söküp takıp drivlerını tamamıyla silip tekrar kurmaya dene

Ozgur3434
26-08-2011, 19:03   |  #4  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Zaten Ekran Kartı Driverini Yeniden Güncel Bi Şekilde Kurdum Ama Söküp Takmak Bi İşe Yararmı Onu Bilemiyorum

Ozgur3434
26-08-2011, 19:04   |  #5  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Zaten Ekran Kartı Driverini Yeniden Güncel Bi Şekilde Kurdum Ama Söküp Takmak Bi İşe Yararmı Onu Bilemiyorum