arkadaslar oyun oynutorum ekran böyle ve çok gıcık kaptım
öncelikle win8e çevırmıstım ondada boyle oldu sımdı wın7ye cevırdım tekrar yine boyle uyumluluk sorunuyla ılgılı olamaz dıye dusunuyorum hiç biri yaramadı daha yeni güncelledım.
arkadaslar oyun oynutorum ekran böyle ve çok gıcık kaptım
öncelikle win8e çevırmıstım ondada boyle oldu sımdı wın7ye cevırdım tekrar yine boyle uyumluluk sorunuyla ılgılı olamaz dıye dusunuyorum hiç biri yaramadı daha yeni güncelledım.
oynadığın oyun zaten çok büyük bişiy deil adındanda anlaşıldığı gibi street fıghter oynuyorsun o kadar ağır bir oyundeğildir tahminimce mario gibi birşeydir oyun:Dmario güldüm.ama neden böyle yapıyor bende anlamadı
ama eskıden her taraf doluydu bu arada oyunun verdıgı zevk baha piçilemez D:
büyük bir ihtimal senin ekran ayarlarında sorun var yoksa durduk yere oyun ekranın sağına kaçmaz
ekranın(oyunun deil) çözünürlük ayarlarını yükseltmeyi dene
hani masaüstünden --> özellikler --> ayarlar diyorsunya ordan kolay gelsin
büyük bir ihtimal senin ekran ayarlarında sorun var yoksa durduk yere oyun ekranın sağına kaçmazyok panpa o sağına kaçtıgı yok paintten temsili olarak yaptım ole çıkmıs ayrıca çözünürlük en son
ekranın(oyunun deil) çözünürlük ayarlarını yükseltmeyi dene
hani masaüstünden --> özellikler --> ayarlar diyorsunya ordan kolay
arkadaslar oyun oynutorum ekran böyle ve çok gıcık kaptımKardeşim Laptopta Bunlar Nasıl oluyoR Hayret Oyunun Çözünürlükleriyle Oynamayı Denedinmi ? Mesela Çözünürlüğü Yükselt Veya Düşür Senin İÇin Son Çözüm Bu Hala Çözülmesseöncelikle win8e çevırmıstım ondada boyle oldu sımdı wın7ye cevırdım tekrar yine boyle uyumluluk sorunuyla ılgılı olamaz dıye dusunuyorum hiç biri yaramadı daha yeni güncelledım.
YETKİLİ SERVİSE yolla Derim [*<]