Merhaba;
Abit radeon X600 Pro ekran kartına sahibim 2-3 ay önce bilgisayarı yeniden başlattığımda 1 uzun 3 kısa dıt sesi gelip bilgisayar açılmamıştı daha doğrusu monitore görüntü gelmemişti fakat bu sorun tekrarlamadığı için fazla umursamadım.
Son günlerdeyse sorun tekrar başladı hatta bugün 2 kez başıma geldi.Bende ekran kartı bağlantılarını ve anakarta tam oturup oturmadığını kontrol ettim herhangi bir sorun yoktu.Daha önce ekran kartım fan arızası sebebi ile garantiye gitmişti bende belki ekran kartı fanı çalışmıyordur bu yüzden bu sorun oluşuyordur diye tekrar kasayı açtım fanı kontrol ettim ve gerçektende çalışmadığını gördüm.Burada sizlere 2 sorum olacak;
-Bilgisayarın arada bir 1 uzun 3 kısa dıt sesi vermesi ve monitore görüntü gelmemesi sorunu sizce ekrankartı fanının çalışmamasından mı yoksa ekran kartındaki başka bir problemden mi kaynaklanmakta?
-Ekrankartını servise götürene kadar bu şekilde birkaç gün daha çalıştırsam ekrankartı bozulurmu? (oyun oynamayacağım sadece interneti kullanacağım sonuçta 3 ay kadar bu şekilde çalıştığını düşünüyorum)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.