Arkadaşlar öncelikle sistemim i belirteyim intel i5 3,33 ghz işlemcim var güç kaynağımda termaltake 875 w anakart gigabayt ud 4 ben bir ekrankartı beğendim ve fiyatını görünce şaşırdım almayı düşünüyorum ama acaba bu ekran kartı diğer HD6950 ile aynı performansı veriyormu acaba lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
Ekrankartı yorumlarınız ve tavsiyeleriniz
verir çünkü markalarda performans açısından çok bir fark olmuyor daha çok soğutma ve görünüş açısından fark oluyor. Gigabyte ise güvenilir bir markadır sistem ile de güzel gider fiyatı da güzel başka ne diyelim :)
benim anlamadığım şu: Vatan'da 6870 502 TL Eksen de ise 6950 481 TL nasıl bir işşe :)
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=51502 işte linki
Yaklaşan GeForce GTX 560 Ti lansmanı öncesinde 1GB GDDR5 bellekli Radeon HD 6950 modellerinin sayısı da artıyor. Sapphire ve HIS gibi üreticilerden sonra Gigabyte da Radeon HD 6950 1GB modelini doğruladı. Özel tasarımlı ve fabrika çıkışı hız aşırtmalı bir çözüm hazırlayan Gigabyte, yeni modelinde WindForce 3X soğutucusunu kullanıyor.
40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Cayman Pro GPU'sunun güç verdiği ekran kartı, Ultra Durable VGA konsepti kapsamında, Bakır yoğunluğu arttırılmış baskılı devre katı kapasitörlerle geliyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 1408x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı, 870MHz GPU ve 5000MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. Crossfire X ve Eyefinity teknolojilerine destek sunan ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor
diğer 6950 lere göre çekirdek hızı 70 mhz daha fazla ;)
alıntıdır:http://www.donanimhaber.com/ekra ... llanima-sunuyor.htm
bende zaten diğer sitelerdeki fiyatlarla karşılaştırdığım da çok şaşırdım ya zaten yorumların için teşekkür ederim yani al diyorsun iyi olur diyorsun
gerçekten ben de şaşırdım fiyatına çekirdek hızı ve soğutucusu diğerlerine göre avantajlı duruyor ve bütün oyunları da high ta oynarsın ama bence biraz daha bekle o zaman 6970 alırsın
şu anki ekran kartın ne ?
zotac gts 250 ancak bende 2 adet anakart var ve birini bir tanıdığa satmayı düşünüyorum birazda ekrankartını satıp bunu almayı düşünüyorum bu gün kadıköydeki yerini aradım ve sordum yanlış hatırlamıyorsam 12-13 tane stokda olduğunu söylediler