Arkadaşlar Eksen Bilgisayar diye bir yer var internette adresi de bu http://www.eksenbilgisayar.com/
Aranızda daha önce burdan alışveriş yapan var mı? Nasıl güvenilir bir yer midir? 12 ay taksitle alacağım bilgisayarı buradan da o nedenle soruyorum. Güvenilir bir yer değilse hiç bulaşmayayım. Ne dersiniz?
Eksen Bilgisayar Güvenilir Bir Firma mıdır?
kesınlıkle guvenılır bır alısverıs noktasıdır. bılhassa kadıkoydekı merkez subelerıne gıttım. ıslerını gayet ıyı yapıyorlar.
Ben internetteki sitelerinden taksitle kasa toplattıracağım da, mesela ekran kartını 5850 aldım diyelim 5770 falan takıp yollamazlar di mi? Böyle şeyleri çok duyuyoruz çünkü etraftan.
yok yok telas etmeyınız. gayet guvenılırdır.
arkadaş kesinlikle uzak dur oradan .neden diyeceksiniz olay şöyle bu yılın ocak ayında geforce gt 220 ekran kartı aldım büyük ümitlerle eve gidip bilgisayara taktığımda bilgisyar ekran kartını görmedi neyse teknik servise gittik sorunu 2 gün sonra gördüler atinin 4670 ekran kartını verdiler onuda taktık bu sefer ekranda dikey yatay çizgiler çıkmaya başladı .o sorunuda bir kaç gün sonra gördüler en son ati 3650 model ekran kartı aldım buraya dikkat ambalajlı ekran kartı kutusundan ati 2400 pro ekran kartı çıktı.hiç utanmadan 3 kere kazık yedim.paramızı alana kadar canımız çıktı. hele bence internetten alıma hiç güvenme kolay gelsin
Teşekkür ederim hocam, İşini düzgün yapan bir bilgisayar firması bulmak çok zor çok
quickly kardeş çok haklısın benden söylemesi hiç bulaşma eksen bilgisyara zaten kadıköydeki mağazalarından biri kapandı.ve ekran kartı denenirken teknik servisin kapısında beklemiştim.benim dışımda bekleyen bir sürü insan vardı artık anla firmanın mallarının kalitesini
12 taksit yapıyorlardı benim karta uygun fiyata, o yüzden düşünmüştüm eksenden almayı, bir de İstanbulda değilim Anadolu'dayım. Ufak bir şehir burası. Doğru düzgün bilgisayarcı yok, biraz da mecburiyetten işte.
Her firmada olur böyle şeyler hiçbiri kusursuz değildir varsa öyle bi firma söyleyin bizde bilelim ?
Eksen bilgisayar oturduğum semt de vardı işini iyi yapıyorlardı alışveriş yapma fırsatım olmadı ama bi kaç bişey alacaktım malesef o şubede ellerinde kalmamıştı. Etrafta bilgisayarcı çok olduğu için fazlada talep olmadığı için kapandı. Güvenilir firmadır sorun olmaz.
Eksen bilgisayar alanındaki en büyük markalardan biri, kaldıki o "mallarının kalitesi" kısmı hiç olmamış: bu adamlar üretim mi yapıyor? kart karışıklığına gelince, bugüne kadar her firmadan bu şikayeti gördüm veya duydum. kadıköydeki 2. mağzaya gelince, atilla'nın dediği gibi ana mağza işi fazlasıyla yaptığından ötekini kapatıp tek dükkana devrettiler. yıllardır birçok şey alırım, tek bir sorun yaşamadım. ayrıca genelde piyasadaki birçok rakibinden(vatan, gold, bimeks... hepsiburada vs. gibi siteleri saymıyorum zaten) daha uygun fiyatları olur. kısacası öneririm...
ben yaklaşık 10 yıldır alışverişimi hep kadıköy eksen bilgisayardan yaparım
güvenilir ve .üşteriyle gayet güzel ilgileniyorlar
yada VATAN BİLGİSAYAR dan al derim
orasıda gayet güvenilirdir
ben yeni pcyi oradan topladım gayette memnunum.Adamlar işlerini gayet iyi yapıyorlar ve hesapta olmayan indirimlerde yapıyorlar yani fiyatı ufaktan kendileri kırpıyo sitedeki fiyatlarına göre
Eksenbilgisayar Piyasadaki En uygun Mağazadır. Dün sistem siparişi verdim ve aynı günü kargoya teslim ettiler, Yarın büyük ihtimalle elimde olacak. Kesinlikle tavsiye ederim
Alışveriş yapmadım ama güvenilir firmalardan birtanesidir. Tabi sen yapılan olumsuz yorumlardan sonra eğer alışveriş yapmak istemezsen, kredi kartının ne olduğunu söylersen başka firmalar önerebiliriz. :)
Bu Eksen bilgisayar firması N11 üzerinden yarım saat içinde bozulan SSDlerin satışını tarafıma yapmıştır. 240 GB M.2 SSD için ödediğim 350 liramın üzerine yatıp bana ilk başta çalışan ve hemen bozulan ürün gönderdiler. Ürünü taktım yarım saat içinde windows kurdum, diğer yüklemelerimi yaparken bir anda bilgisayarın kapanmasına sebep oldu. Daha sonrasında çalıştırdım ve bilgisayar SSD yi asla görmedi. N11 den 5800 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece eksenden aldığım üründe sorun yaşadım. N11 adı MAGİC olan Eksen bilgisayar N11 sayesinde insanlara bozulan ürün gönderen bir firmadır. Ve asla para iadesi ve değişim yapmamaktadır. Tüketici haklarına başvurdum. Ben o parayı kazanmak için çalışayım didineyim kalitesiz bir bilgisayar firması elindeki kalitesiz ürünleri millete kakalasın. EKSEN PİŞMANLIKTIR uzak durun !