arkadaşlar benim 160 gb kapasiteli toshıba vista lı lap top um var,geçenlerde kullanılabilir alan 70gb iken 1 hafta sonra 49 gb ta düşmüş 3-4 gb lık oyun dışında bişey yüklemedim ve bu her gün azalarak devam ediyor neden acaba?
eksilen hdd alanı
Sistem geri yükleme noktalarından en sonu olanı haricinde diğerlerini silin. Ya da sistem geri yüklemeyi kullananlardan değilseniz sistem geri yüklemeyi kapatın. ( Önerilmez )
Ayrıca, disk temizleme ile temizliği yaptktan sonra disk birleştirme yapın.
nasıl sileceğim veya kapatırım açıklama lütfen
nasıl kapatıp silerim işte..
Başlangıç > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem geri yükleme yolunu izle o kadar.
tamam buradan eski geri yükleme noktalarına nasıl ulaşıp silerim biraz acemiyim yardım...
en son geri yükleme noktası dışındakileri sil daha iyi olur bence...aşağıdakileri yaparsan son geri yükleme noktası dışındaki diğer yedekleri siler..bayağı yer açılıyo..
Donatılar--Sistem Araçları--Dsik Temizleme--tamam a bas--Diğer Seçenekler--Sistem Geri Yükleme ve Gölge Kopyalar--Temizle
Sistem Geri Yükleme'yi kapatırsanız geri yükleme noktaları silinecektir. Başka programlarla sisteminizi yedekleyebilirsiniz.
Ayrıca herkesin sisteminde kesinlikle CCleaner yüklü olması gerek bence bilgisayarınızı hızlandırır ve HardDisk'deki gereksiz dosyaları temizler. Ayrıca Kayıt Defteri'nde oluşan sorunları çözer.