arkadaşlar,
El bilgisayarları içinden (telefon olarak da kullanabilirsem çok daha iyi olur) bir tavsiyesi olan var mı?
Bir de ucuza nereden bulabilirim?
--Eminönünde bir HP ipaq 5500(satıcı öyle olduğunu söyledi) gördüm, çok güzel bir makinaydı ama fiyatı biraz fazlaydı(750$)
El Bilgisayarı + GSM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sadece merakımdan soruyorum (konu hakkında en ufak bilgim yok da) - bu cihazlar yeterince pratik mi?
Ben Qtek1010 kullaniyorum gayet memnunum. Icinde windows mobile 2002 isletim sistemi var. Kullanimida gayet pratik. Normal bir bilgisayarda yapilabileceklerin hemen hemen hepsi yapilabiliyor. Benim tavsiyem ise I-Mate yada XDA2 veya Qtek2020 (Hepsi ayni) adi altinda satilan cihazlardan birini alman olacak. Zaten GSM ozelligi de istiyorsan bu soyledigim markadan baska secenegin yok gibi nerdeyse. Tabi isletim sisteminin windows olacagini varsayarak konusuyorum. Eger PalmOS istiyorsan secenegin cok ama tavsiye etmem. Bahsettigin HP nin GSM ozelligi yok. Eger dusunurseniz bende elimdeki cihazi 700Milyona(Son fiyat)satiyorum. Ama eger maddi sorununuz yoksa gidin 900$ civarinda satilan bahsettigim modeli alin. Bendeki o cihazin bir alt modeli. Su anki satis fiyatida 650$ civarinda Teknosa da satiliyor.
palm treo 600 hem cep hemde pda
asus 620 pda gsm kartı piyasada vardır
i-mate windows mobile yüklüdür
q-tek windows pocket yüklüdür uygulamalarını çok rahat bulabilirsin
Nokia 6600 - 7610 symbian os yüklüdür. uygulama konusunda en fazla bulabileceğin telefonalrdır şuan pocket pc lerle yapılan herşeyi yapabiliyor.
Ericsson p800 p900 symbian os yüklüdür nokialardan farkı nokia s60 serisidir ericssonlar s60 uiq sersidir. aynı şekilde uygulamalarını çok rahatlıkla bulabilirsin. zaten bir pda görevi de yapmaktadır.
symbian os li telefonların avantajı diğerlerine nazaran biraz daha ucuz olması ve entegre kameraları ile video çekebilmektesin. bunları diğer yazdıklarımda bulamazsın kamera sonradan eklenen bir özelliktir.
bugün entegre kameralı i-mate 2020 ve palm treo 600 var fiyatları da 1500 milyar
symbian os işletim sistemli bir 7610 ise 850 milyon 6600 600 milyon