Ayse 3d yayın kanallarının sayısının artmasına 3-5 yıl var.. Biz en iyisi film veya video çevirisi izlemeye devam edelim..:)3-5 yıldan fazla bile sürebilirdi ama 3D tv çeşitleri özelliklede fpr teknolojili gözlükten sonra çok tutulmaya başladı, çok fazla satın alan var, bu durumu göz önüne alıp 3D yayınların ve kanalların sayısını çok daha kısa sürede artıracaklar bence.
Electroworld'den %'de 30'lara varan indirim
Yayın kanallarının artması iyi olur tabi ama ben şu anda 3d led tv'mde film veya video çevirisi izlemekten gayet memnunum..
Şimdiye kadar 3D yayınların ve kanalların gelmesi gerekiyordu zaten, ben yukarıda bahsettiğiniz geç dönemini yaşadığımızı düşünüyorum ve çok uzun sürmeyecek bir sürede evlerimizde rahat rahat 3D tv izleme keyfi, eğlencesi yaşayacakmışız gibi geliyor, yada öyle umuyorum, 3D tv çeşitlerinden birini en kısa zamanda satın almayı umduğum gibi :)
Umarım Ayse en yakın zamanda 3d yayın kanallarının sayısı artar buna bağlı olarak 3d eğlencemiz de artar..
şuan türkiye de var mı 3d yayınları veya kanalları ? :) HD yayın deseniz neyse de 3D hiç duymadım ben. Hangileri yayın yapmakta ayrıca film mi video mu dizi mi futbol maçı mı hangilerini izleme imkanın var ?Dasti 3D kanalların ne tür yayın yapacakları hakkında bilgim yok, filmde olabilir, video da, futbolda; danininin dediği gibi test aşamasındalar şuanda, yakında açıklarlar sanırım, biz fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilelimde, gerisi kolay.
Çevir özelliğinin olması hepimizin işine geldi. Yoksa 3d tv satın almazdık ve bu eğlenceyi doyasıya yaşayamazdık..
3D tv çeşitlerindeki çeviri özelliği gerçekten çok önemli, ama çeviri özelliği kadar çeviri yaparken görüntünün, görüntü kalitesini ve parlaklığını koruyabilmeside çok önemli.
Benim kullandığım LG 3D TV çeviri özelliği açısından çok iyi, video izlemek istediğim zaman çeviri yapıyorum görüntü kalitesi gerçekten çok güzel.
ayse seni zorlayacak evine gelmek için sadem :)DAnini çok kötüsün
Alacağın olsun, ne güzel sademe yem atmıştım, küstüm danini, ne güzel gidip fpr gözlük teknolojili 3d full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birinde film izleyip, oyun oynayacaktık, benim zorlamamla parti verecekti sadem, tüm çabalarım boşa gitti senin yüzünden
Ben de parti yapıyorum. İsteyen gelsin.. Film izleme veya oyun oynama fiyatlarını daha önce söylemiştim.. İsteyen gelebilir..:P)
Danini ben 2 tane 3d tv çeşidi satın aldım. Biri sg gözlüğü teknolojili diğeri fpr gözlüğü.. Bu iki tv'ye verdiğim fiyatları çıkarabilmek için bunları yapmak zorundayım.... Sadece fpr gözlüklü 3d led tv satın almış olsadım hiç sorun olmazdı...