Ayse...Böyle konuşarak beni üzüyorsunuz.. Evet sg gözlüğü teknolojili 3d tv satın aldım.. Pişmanım.. Hem fiyatının o kadar pahalı olması hem de göz sağlığıma zarar vermesi beni çok sinirlendirdi. Lütfen bana bunları tekrar hatırlatmayın...
Electroworld'den %'de 30'lara varan indirim
Çok doğru söyledin danini.. Tebrik ediyorum seni :)
Göz sağlığım için iyi bir dönüş oldu ama cep sağlığım için pek öyle olmadı..
Ayse...Böyle konuşarak beni üzüyorsunuz.. Evet sg gözlüğü teknolojili 3d tv satın aldım.. Pişmanım.. Hem fiyatının o kadar pahalı olması hem de göz sağlığıma zarar vermesi beni çok sinirlendirdi. Lütfen bana bunları tekrar hatırlatmayın...Üzgünüm, ben kötü bir niyetle söylemedim computeraddict, sinirlenmeni gerektirecek bir durum yok ortada, sinirlenmesi gerekenler sg gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin üreticileri, fpr gözlüğü görünce bu işkence gözlüğünü nasıl ürettik diye, sen çabuk kurtuldun, göz sağlığın çok etkilenmemiştir bence.
Üzgünüm, ben kötü bir niyetle söylemedim computeraddict, sinirlenmeni gerektirecek bir durum yok ortada, sinirlenmesi gerekenler sg gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin üreticileri, fpr gözlüğü görünce bu işkence gözlüğünü nasıl ürettik diye, sen çabuk kurtuldun, göz sağlığın çok etkilenmemiştir bence.Ayse sinirimin senden kaynaklı olmadığını bilmen beni sevindirdi. Sg gözlüğünden dolayı göz sağlığımın az da olsa zarar gördüğünü düşünmek beni çok sinirlendiriyor.. Çok şükür ki fpr gözlüğü teknolojisine kısa sürede geçebildim..
Ya fpr gözlüğün, fpr gözlüklü 3D full hd,led, smart ve sinema tv çeşitlerinin farkına hiç varmasaydın, yada çok geç varsaydın ne olacaktı, zararın nerasinden dönersen kardır.
Tek tesellim bu ayse. Fpr gözlüğü teknolojisi beni sg gözlüğü işkencesinden kurtardı.. 3d led tv'mden de çok memnunum.. Görüntü kalitesini ve parlaklığı çok beğeniyorum..
Görüntü kalitesi ve parlaklığı beğenilmeyecek gibi mi computeraddict, fpr gözlük teknolojli 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri ile lg ye en iyi 3D tv ünvanı kazandırmış ürünlerden bahsediyoruz.
Görüntü kalitesi ve parlaklığı muhteşem düzeyde.. Fpr gözlüğü teknolojisinin üstüne ise şu anda daha iiyisi yok. Bence en iyi 3d tv ünvanını hakediyor..