edit.....
Elektronik Ürün İmalatı?
Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama onu öyle herkes degil makineler yapıyor diye biliyorum. Yani bilgisayardan devreler mühendislerce hazırlanır ve özel makinelerde yapılır bu tarz cihazlar.
En etkili ögrenme yolu üretimhanelerde çalışmak ya da ziyaret ederek bilgi almak olur. Çünkü onların üretimini anlatan site ya da bilgi bulamazsın.
ankarada oturuyorum. şuan okuyorum 2 sene sonra okulum bitecek bu sürede çalışarak öğrenebileceğim yer varmı??
Bu tarz ürünler genellikle yurkdışında üretiliyor. Dikkat edersen cep telefonu markaları filan hep yabancı. O yüzden eger şansın varsa ankarada teknoloji magazalarını gez. Ve ürünleri nereden temin ettiklerini ögren. Ama türkiyedeki sistem genellikle dagıtım olarak işliyor. Eger Vestel üretimini tr de yapıyorsa ona bak derim. Hani teknolojinin türkçesi ya...
hamann7725ben MSI ın çin fabrikasındaki üretim aşamalarının videosunu izlemiştim.Yani elektronik üretme işini sen kafanda nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama o kadar basit değil.msı anakart vs. üretiyor ve dünyada bunu yapan birkaç firmadan biri.Bunu kastetmemiştim yani mp3 veya bilgisayar hoporlörü üretmek amacım.Tamamen herşeyini üretmicem mesela hoporlör diyelim kalıbı kendim ürettim diyelimki tuşları başka firmadan alıcam o şekilde düşünüyorum yorum için tşkler...