elime para gectı sıstemı yukselttım?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Snake Plisken
13-04-2006, 13:44   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

elıme para gectı bende daha ıyı parcalar almaya karar verdım bunlar hakkındakı gorus onerı ve fıkırlerınızı beklıyorum

pc yı sadece oyun oynamak ıcın alıyorum

ıslemcıyı amd athlon x2 3800+ alacaktım (cıft cekırdekten uygulamalarda ve ılerkı oyunlarda yararlanırım dıye ) ama ıslemcı testlerınde amd athlon 64 3700+ nın , amd athlon x2 yı barız sekılde gectıgını gordum bazı oyunlarda 20 fps kadar daha fazla alıyordu bu gercekten boyle mı ıslemcıyı amd athlon x2 3800+ yerıne amd athlon 64 3700+ alsam performansta gozle gorulur bır fark olur mu

ekran kartı SAPPHIRE 512MB ATI Radeon X1900-XTX (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı almayı dusunuyorum bır de ASUS 512MB EAX1900XTX/2DHTV (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı var bunlardan hangısı daha ıyı turkıyede bu ıkısınden de daha ıyı x1900xtx modellerı varsa onları da yazabılırsınız

SilverStone 500W PSU SLI & CrossFire V2.2
guc kaynagı bu
amd athlon 64 3700+ , 1 gb 3 parca ddr ram , bır 7200 rpm harddısk , bır dısket surucu , bır dvd wrıter ,bır dvd rom , 4 usb aygıt , bır radeon x1900xtx ı calıstırmaya yeter mı , bunlar ıcın yeterlı gucu saglayarak sorunsuz bır bıcımde uzun saatler calıstırabılır mı , yıllarca calıstırır mı
yalnız guc kaynagıyla ılgılı soyle bır sorun var x1900xtx ın ıncelemesını yabancı bır sıtede okurken bu kartın 450 watt lık guc kaynagı ıstedıgını okudum ama http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
adlı sıtede yaptıgım teste gore benım yukarda yazdıgım bılgısayar parcalarımın hepsıne (buna x1900xtx ekran kartı da dahıl) 400 watt lık guc kaynagı yeterlı oldu ama yabancı sıtede x1900xtx 450 watt lık guc kaynagı ıstıyor dıyor sımdı bu ıkı sıtede denılenden hangısı dogru yukarda yazdıgım bılgısayar parcalarını (buna x1900xtx ekran kartı da dahıl) rahat bır sekılde calıstırabılmek ıcın en az kac watt lık power supply lazım

SilverStone 500W PSU SLI & CrossFire V2.2        
bu guc kaynagı ıyı mıdır gercek 500 watt gucunde mı calısıyor

ekran kartı olarak bunu dusunuyorum
SAPPHIRE 512MB ATI Radeon X1900-XTX (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı
ılerde crossfıre yapacagım bu kartla yapabılır mıyım (ozellıklerınde crossfıre destegı var) bu kartın yanına bır de CROSSFIRE EDITION bır kart mı almam lazım x1900xtx le nasıl crossfıre yapılıyor benım su an almayı dusundugum kartın yanına bır tane de CROOSFIRE EDITION mı kart almam lazım x1900 CF (crossfıre) alsam benım kartla ıkısı crossfıre olur mu

anakart bu

ASUS A8R32-MVP ATI RADEON XPRESS3200 ATHLON64 SOKET 939 ANAKART        

nf4 anakartlar daha performanslı dedıler ama ben ılerde crossfıre yapacagım ıcın bu anakartı tercıh ettım dogru secım mı yoksa nf4 anakart mı almalıyım

samsung 16x dvd ıyı mıdır alıyım mı

amd athlon 64 3700+ ıslemcının bır SAN DIEGO olanı var bır de CLAWHAMMER olanı      SAN DIEGO olanı daha yuksek performans verıyor        alacagım ıslemcının SAN DIEGO mu yoksa CLAWHAMMER mı oldugunu nasıl anlarım
alacagım yerde ıslemcının ısmı yazarken AMD Athlon 64 3700+ (2.2GHz, 1024K, S939) BOX İşlemci bu sekılde yazıyor SAN DIEGO veya CLAWHAMMER dıye yazmıyor

yukarda yazdıgım parcaların hepsı AOPEN H600B kasama takılabılır mı

yenı alacagım anakarta ; yazdıgım ıslemcı ve ekran kartı takılabılır mı

yenı alacagım ekran kartı cok buyukmus kasamda cok mu yer kaplar buna slot mu dıyorsunuz tam bılmıyorum cokm yer (slot) kapladıgı ıcın bu ekran kartının takılabılmesı ıcın kasamdan ve anakartımdan baska parcaların sokulmesı gerekır mı gerekırse bunlar hangı parcalar olur

bır kasaya aynı anda 2 tane guc kaynagı takılabılır mı sılverstone guc kaynagı alacagım aopen h600b kasamın da kendı guc kaynagı var bu 2 guc kaynagını aynı anda calıstırarak 800 watt lık guc elde edebılır mıyım

yenı alacagım sılverstone guc kaynagı kasama takılabılır mı pıyasadakı butun guc kaynakları butun kasalara takılabılıyor mu

amd athlon 64 3700+ , 2.2 ghz hızında mı calısıyor yoksa pentium 3.7 ghz le aynı performansı mı verıyor bıldıgınız gıbı amd athlon xp 2600+ 1.9 ghz oldugu halde pentium 4 2.6 ghz le aynı performansı verıyordu dedıgım sey amd athlon 64 3700+ ıcınde gecerlı mı bu kart pentium 3.7 ghz le aynı performansı mı verıyor

herkese tesekkurler

egemengiga
13-04-2006, 16:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj

bu kadar uzun nasil yazdin. bu kodlarla isletim istemi yazilirKahkaha

daha once bir seyler yazmistik forumca. sen kafana gore gelistir digerlerini

Son Düzenleme: egemengiga ~ 13 Nisan 2006 16:14