Arkadaşlar empire earth2 de 1 gibi kısa yoldan güç elde etmek için bi yol var mı? 1 de mynameismethos yazınca tüm özellikler açılıyordu 2 de işe yaramıyor ama belki başka bir yolu vardır
empire earth 2 de my name is methos yok mu?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ingilizce ama anlaşılır:
In the game hit [Enter] to open the console and type in the following codes and
confirm them with [Enter]:
icheat Cheat mode enabled
loot :Add 10,000 units of each resource
taxes :Subtract 100 units of each resource
punish :Inflict 20 points of damage on selected unit
convert :Selected unit converted to your side
recharge me :Selected unit recharged to 100% power
win :Instantly win scenario (seems not to work?)
toggle fog :Toggle fog of war.
sea monkeys :Toggle instant build on\off
epoch up :You've advanced to the next epoch!
give tech :Add 50 technology points
play god :Toggle God Mode
idontcheat :Disables all Cheat Codes (except for icheat of course)
In the game you might press two debug key combinations:
[Ctrl]+[Alt]+[Shift]+ V Display the Game Version numbers
[Ctrl]+[Alt]+[Shift]+[F] Display the Graphical Frames Per Second Rate (FPS)
Bunlar hile kodları..Ama istersen bu linkten http://dlh.net/chtdb/chtindex.ph ... atch=Empire+Earth+2 trainer ve "skirmish guide" bulabilirsin..
mardinabende i 865pe chipsetli gigabyte anakart var ve p4 3.0 ht işlemci ile 1024 ddr400 çalışıyor ekran kartına gelince mükemmele yakın performansı ucuz bir fiyata sunuyor,ben alırken çok araştırmıştım Ati radeon 9600xt 128 mb ekran kartım var,most wanted i antialiasing 4* ile ansoptronic filter açık oynuyorum ve bu performansa 100$ a ulaşabiliyorsun ama paran varsa nvidia 5950gt chipsetli ekran kartı al veya 6600 de iyi seçim olur ben sadece daha uygun fiyat için seçenek sundum.Bu arada" ekrankartı kardeşiyiz".Bende Sapphire Ati Radeon 9600xt ekran kartı var ancak 256 MB Ram.Senin niye 128 MB?Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 01 Mart 2006 01:33
teşekkürler arkadaşım yardım için sağol ben bu oyunu yıllardır oynuyorum.Ekran kartını ikinci el almıştım o yüzden ama 128 ile 256 arasında fazla bir performans kaybı olmuyor 3dmark testlerinden çok yakın puan alıyorlar.belki gelecek oyunlarda fark çıkar ama o zaman ben de x850xt alıp anakart ve işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum.biraz ucuzlasın da öyle