Herkese tekrar merhaba,
Atılan cevaplardanda anlaşılacağı üzere, konuyu açalı uzun zaman oldu.2aydır bilgisayar yuzu gormemem sebebiyle konuyu guncelleyemedim.Şimdi ise telefondan guncelliyorum.Sayfa yapısında bozulmalar meydana gelirse kusura bakmayın...
Yama Dosyası İstatikleri:
36.967 kod satırı,
1.792 Word sayfası (11 punto, Calibri yazı tipi, Normal yazı biçeminde standart A4 sayfası olarak),
298.349 kelime,
3.590.023 boşluksuz karakter sayısı.
İngilizceye çeşitli dillerden girmiş kelimelerin, esas dildeki hâlinden kökenbilimi incelenerek kök üzerinden Türkçeye çeviri yapıldı.
Türkçeleştirme sırasında resmî Türkiye Türkçesinin İstanbul Ağzı kullanıldı.
Özellikle oyunun menülerinde ve kullanıcıya (oyuncuya) yönelik etkileşimli yazılar güncel bir Türkçe kullanarak yansıtıldı.
Batı dillerinden dilimize girmiş kelimeler mümkün mertebede kullanılmamaya çalışıldı.
Oyun-içi metinlerde dönemi yansıtacak şekilde Osmanlı penceresinden bakmaya çalışarak bol Arapça/Farsça dillerinden Türkçeye girmiş kelimeler kullanılmaya çalışıldı.
_____
Alıntı: *Halife*
Yedek alın:
Kurulum dosyasını çalıştırmadan önce E:TW'nin kurulu olduğu klasörü açın.
....\Empire Total War\data klasörü içindeki patch_en.pack dosyası ile subtitles.pack dosyasının yedeğini alın.
Kurulum:
TWT - Empire Total War Türkçe Yama.exe dosyasına çift tıklayarak Yama'yı kurun.
Yama Şifresi: www.totalwar-turkiye.com
Yama'yı kururken "Hedef klasör" kısmına, E:TW'yi nereye kurmuşsanız o kurduğunuz yerin yolunu "Gözat..." düğmesini kullanarak gösterin.
Varsayılan olarak bu: C:\Program Files\Empire Total War\data klasörüdür.
Not:
Bu yama, en iyi E:TW 1.5 sürümü üzerinden çalışmaktadır.
Farklı sürümler üzerinde çalıştırılması durumunda çıkabilecek olası hatalar, kullanıcının kendisine ait olup TWT - Türkçe Çeviri Takımı bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
Kaynak:
www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=60051.0 (forum)
(ayrıntılı bilgi ve 2 ındırme lınkı)
Daha detaylı bir konu hazırlayacaktım ancak dedigim gıbi telefondan hazırladım.Yinede bır eksıklık varsa mazur gorun...
kolay gelsın, iyi oyunlar...
** Yamada emeği gecen herkese çok tesekkurler **