Metro 2033-Crysis Warhead-pes 9
En ağır oyun?
Blcak Ops Çok Berbat Dı hm update kurduğunuzda hiç kasmıyor.ama gta 4 ağır oyun.
METROMU-GTA4 MÜ HANGİSİ DAHAH AĞIRDIR SİZCE?
Gta 4 gta 4 adam gibi çlışmak için 4 çkirdekli işlemci istio.
MİRAÇ NE SAÇMALIN YHA O KDR SİSTEM İSTEMEZ .BN BKTIM DX 10 DESTEKLİ 2GB RAM ÇİFT ÇKİRDEK TAK ÇLIŞTIR.
aynen crysis 2 ağır değil okadar bendede ram 2 gb ddr 2- p dual core 2.70 cift cekirdek 1204 high 60 fps de oynadım.
crysis 2 de ağr değil bn 2,5g b ram ve şuan kullandığım hd 4670 1gb ile orta kalite oynuyorum.
dostum sana i pentium dual core 2.70 2 mb cache işlemci 2gb ram ddr 2 nvidia geforce 9800 gt 1gb 256 bitle 1204 high ta bitirdim diyorum 60 fps ile gayet akıcı bi şekilde 3gb istediğine inanma ben oynadım diyorum sana yalan söliycek halimiz yok.
bak crysis 2 sistem gereksinimleri orda minumum kac ram istediği yazıyo
Minimum;
İşletim Sistemi Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği
RAM: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB
Ekran Kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir.
HDD: 12 GB boş disk alanı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Önerilen;
İşletim Sistemi: Windows XP veya Vista
İşlemci: 2.2 GHz'den daha hızlı Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2 GB bellek
Ekran Kartı: nVidia GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri
9800gt full mu oynadın bnim onun yakışıklı versyonu 8800gt var hmde alpha dog ve2,5gb en az 2gb değil dostum 1gb de çlışır ama dolmas süereli uzun sürer zevkli olmaz 2 tam dır. ortık her oyun 2gb isito
bak crysis 2 sistem gereksinimleri orda minumum kac ram istediği yazıyo
Minimum;
İşletim Sistemi Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği
RAM: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB
Ekran Kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir.
HDD: 12 GB boş disk alanı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
bu crysis 2 nin değil bu kadr az değil sen ayarlara yeniden bak hem 9800gt yi 1gb almak iyi değil ben hata yaptım hd 4670 1 gb almakla bari sen alamsaydın :D
Önerilen;
İşletim Sistemi: Windows XP veya Vista
İşlemci: 2.2 GHz'den daha hızlı Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2 GB bellek
Ekran Kartı: nVidia GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri
Böle değil ki :s bu crysisinki hem 9800gt yi 1gb almak çok gereksiz ben 1gb aldım hd 4670 i hiç fark yok.
dostum o gereksinimler fulloyundan alıntıdır tr nin bir numaralı sitesidir yani doğru bu kartı 360 tl ye aldım istediğinle karşılaştır oynayamadığım bi oyun yok şimiye kadar neyse crysis 2 ağır bi oyun değil bu sistemle rahat oynadım sen istediğine inanabilirsin ben oynadığım oyunu senden dinlicek değilim benden daha aşşağı sistemle zaten lowda oynuyo millet benim high ta oynamam cok normal benden cok daha iyi işlemci ve rami olanlar var onlar 1920 de oynuyo bu kartla neyse dostum ben oyunu dediğim özelliklerde bitirdim gecmişte kaldı oynayamayanlar düşünsün ben değil :D .
ben milletle aynı oyunlarımı oynuyom başka oyunlar oynuyoz heralde crysis 2 ye ağır diyolar hey ALLAHIm bazen kendi kendime acaba başka oyunmu oynadım diyom yanlışıkla benim fulde oynadığım oyuna o sistem kaldırmaz diyolar cok komik gercekten bu mesajlarda olmasa gülemicez not sistem gereksinimlerine cok inanmak dogru degil 4 cekirdek işlemci isteyen oyunu fulde oynamıstım gereksinimlere baksam kurmıcam bile :D crysis 2 yi p4 işlemciyle oynayan insanlar var bu sitede konulara bak görürsün sonuc belli oynayanların cogu benle aynı fikirde crysis 2 agır degil bide o ayarlara bidaha bak diyon ya hahaha bence sen o oyuna bidaha bak bide diger yorumlara sana bu oyun agır geldiyse caunter strike 1.6 oyna o hızlıdır cokta ısrar edersen yeniden kurarım oyunu foto cekip koyarım ayarları ve aldıgım fps yi yalnız fotonun altına bide gazoz kapagı resmi koyarım alınmak yok gene uzun bi mesaj oldu ama mecburi oynuyozz diyoz inanmıyolar bide bilmişlik üstüne oyunu oynamasam sana inanırdım dostum :D .... .
c2 ağır değil 2x2=4 senin kartın aynısı bende var dedğim gibi xfx 8800gt alpha dog senin kartın yakışıklısı :D bende mi oynayabilrim. 2,5gb ramım var :D
c2 ağır değil 2x2=4 senin kartın aynısı bende var dedğim gibi xfx 8800gt alpha dog senin kartın yakışıklısı :D bende mi oynayabilrim. 2,5gb ramım var :yakışıklısı ha oda güzel :D dandik bi kart olsa örnek hd 4350 gibi o bile açıyo zaten bu kartlar fazla bile bu oyuna :D ram de 2 olsun yeter 1.5 de acarda zevk vermez heralde konuyu bulduramadım pentium 4 1.5 ramli bi vatandas rahat oynamıştı bu oyunu bulamıyomki neyse abi sıkıldım bu oyun tartısmalarındaN MARİO KURUP OYNICAM hiç değilse mario yu o sistem acmaz diyen olmaz :D mario yu kaldırmıyomus bide camdan atlarım valla pc ile beraber :D
1gb ile oynadım ben 2,5 daha yeni ekledim :D crysis 2 ye kim ağır dedi yha :D şimdi birazdan 8800gt mü 9800gt mü diye tartışma çıkacak.