Bu güne kadar çıkan oyunlar arasında en ağır 3 bilgisayar oyunu hangileridir???
En ağır oyun?
metro 2033 - crysis ve crysis warhead - gta 4
battlefield 3 den de ağırmıdır bu metro 2033
need for speed hot pursuit battlefiled cryssis 2 üçünü aynı anda açıyorum bi ağırlıklarını göremedim daha xD gören varmı şaka bir yana crysis bi zorladı benim bilgisayarı diğer oyunlarda hiç bir sorun çıkarmadı crysis 2 ve diğer serilerinde az bocaladı ama oda power dandı değiştik şuan güzel 3 ünü şuan aynı anda açabiliyorum bana göre crysis serileri zayıf sistemi öldürüyor resmen
battlefield 3:
İşletim Sistemi: Windows 7 ,64-bit
İşlemci: Quad-core Intel veya AMD işlemci
RAM: 4GB
Ekran kartı: DirectX 11 Nvidia ve AMD ATI kartı, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Ekran kartı belleği: 1 GB
Sabit disk: disk sürüm için 15 GB veya dijital versiyonu için 10 GB
metro 2033:
* Core i7 CPU
* NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
* As much RAM as possible (8GB+)
* Fast HDD or SSD
metronunki optimum battlefield recommended yani bf3 metroyu geçecek
Crysis oyunu Crysis 2 oyunuyla agır olmaktan çıktı optimizasyon çok iyiydi bence en ağır oyun Metro 2033
en ağır gta 4 - metro 2033-witcher 2
Valla dostum bende metro+crysis diyorum birde en sonda
FSX i diyorum,çünkü graphic mod + traffic + sea reflections + forest + mountain peaks + realistic clouds + fog + atmosphere, bunların hepsi mod, bunların hepsini yükle sonra aç oyunu sanki gerçek oluyor, birde bak bakalım 4GB ram yetecek mi, birde 2GB ekran kartı ister ve 4 çekirdekli iyi bir işlemci :)
valla dandik olupta pc nin belini büken cod black ops var bi halta benzemiyo bi ton yük alete battlefield bad compan2 de aynı bide gta4 .
metro 2033 de sistemsel sorun var.hd çözünürlükte alabileceğiniz en iyi fps 30 dur. araştırdığınızda anlarsınız. gta 4, crysis serisi, farcry, assasins creed serisi(oyun ilk çıktığında kimsede 2gb ram yoktu diyebiliriz millet afallamıştı.),
Ağır olarak Mafia 2 olabilir. Kabadıyılar, mafialar falan. :D
En ağır olarak; Crysis 2 ve GTA 4 olabilir diye düşünüyorum.
Ağır olarak Mafia 2 olabilir. Kabadıyılar, mafialar falan. :DYok ya, Mafia dediğine bakma,sokakta görebileceğin tipler :)
En ağır olarak; Crysis 2 ve GTA 4 olabilir diye düşünüyorum.
Soruya gelince ;benim oynadığım en ağır oyunlar GTA 4 ve COD:7 Black Ops'tu.Crysis 2 yüksek fps vermemesine rağmen ağır gelmedi bana,optimizasyonu iyi.GTA 4'ün ağır olması normal de Black Ops'un hiç de normal değil.
black ops rezil bi oyun ıyyyy onu bidaha oynıcagıma atariyi kurar mario oynarım eglendiriyo hic degilse.