arkadaşalar bana en az 10 milyar ençok 15 milyalık sistem toplarmısınız
birde hangi antivirüsü aliyim?
tmm kabul bu pc benim ama ne bilim iyi bi oyun pcsi bukadardır dediydiler başaka bi forumda bende dedim burda fiyatı az yüksek tutiyimde gene aynı cevabı almıyım yani o cümleyi yeterince bütcem var anlamında söledim yardımcı olurmusun bi oyun bilgisayarım alcam fiyat önemli diil
3-5 bin lira yeterlidir. Ağzınızdan burnunuzdan gelecek bir cihazınız olur üç-beş bin lira ile.
tmm kabul bu pc benim ama ne bilim iyi bi oyun pcsi bukadardır dediydiler başaka bi forumda bende dedim burda fiyatı az yüksek tutiyimde gene aynı cevabı almıyım yani o cümleyi yeterince bütcem var anlamında söledim yardımcı olurmusun bi oyun bilgisayarım alcam fiyat önemliCiddi ciddi şu anda eline bu kadar bir den nasıl bu kadar para geçti merak ettim?
Bunun Astrasının Classic kasası bende var ;) Alman arabası çok sğalam yaa mükemmel yol tutuyo.
Ciddi ciddi şu anda eline bu kadar bir den nasıl bu kadar para geçti merak ettim?pardon yemek yiyidim bayramlar geçen yaz hiç durmadan çalıştım ayrıca geçenlerde teyzem geldi giderken cebime 200 kağıt koydu birazda peder azda olsa birikmişim vardı ayrıca bir anda oln bir iş diil
hem benseni harbi arki sanırdım bir keresinde sadece yardımıma sen gelmiştin....neise
pardon yemek yiyidim bayramlar geçen yaz hiç durmadan çalıştım ayrıca geçenlerde teyzem geldi giderken cebime 200 kağıt koydu birazda peder azda olsa birikmişim vardı ayrıca bir anda oln bir iş diilİyi öyleyse önemli olan dürüstlük sadece virüs taraması yapyım:)
hem benseni harbi arki sanırdım bir keresinde sadece yardımıma sen gelmiştin....
http://urun.gittigidiyor.com/?id ... ap_m=aff&ggap_n=aff
almak istersen tam 15.000 lira
Komik çoçuk seni :)) Baban nerde senin bakiyim:)) maksimum 15000miş
Babanın, onun arabasını satıp kasa dizeceğinden haberi var mı? :))
Resimdeki arabanın 2. elini 10.000 TL'ye alamassın Adem :)neden Mustafa? :)
bizim kuzen satıyor,1997 model Atıker tüp taklı.
opel vectra.benim gösterdiğim yeni kasa ondan olabilir mi?o zaman 15e alırız beahahanda opel vectra.
http://www.araba.com/2198602.html