En az sistem kaynağı tüketen antivürüs hangisi ? ( Okulumuz bilgisayarları için yükleme yapılacak ) Norton sistem kaynağı tüketiyor mu ?
En az sistem kaynağı tüketen antivürüs
- 1
- 2
Norton Internet Security 2010'u tavsiye ederim. Kasmaz, çok hafif, anlamazsınız bile varlığını...
Veya Norton 360 daha iyi olur.
Ücretli olarak bende NIS 2010 tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum, Süleyman'ın da dediği gibi varlığını hisstemiyorsunuz. Tarama süreleri de gayet iyi. Zaten ilk taramadan sonra daha hızlı bir tarama gerçekleşecektir...
KIS 2010 da kurabilirsiniz ama son sürümünü denemedim 2010'un, muhtemelen o da kasmaz. (2009 sürümü kasmıyordu, 2010 sürümünü birkaç gün kullandım tam hatırlamıyorum performansını)
Teşekkürler NIS 2010'da karar kıldım.
Farklar tabloda verilmiş:
http://www.symantec.com/norton/p ... parison.jsp?pcid=mp
Evet, Norton'un yeni sürümleri Windows 7 uyumlu.
Norton ürünlerinde SONAR Teknolojisi var. Antivirus motoru.
Norton 360 ı önerim ev kullanıcılarına. Tam tekmilli. Yanlız NIS Alırsanız Antivirus yönetiminden anlıyor olmanız gerekli. Firewall koruması Norton 360 a göre daha karışık. Bazen fıtık edebiliyor.
KAspersky dan hem manevi nefret ediyorum hem sistem kaynaklarını çok sömürdüğü için nefret ediyorum. birde arada tam işine odaklanmışken at gibi kişniyor. Özel olarak bir yere mi yaptırdılar ne.
Norton ürünlerinde SONAR Teknolojisi var. Antivirus motoru.SONAR'ın en sevmediğim yanı yanlış alarm verip sinir ediyor beni. Eset'te yoktu bu. Geçen Chrome Plus indirdim virüslü dedi, ama ondan vazgeçemiyorum. Sağlam program...
Norton 360 ı önerim ev kullanıcılarına. Tam tekmilli. Yanlız NIS Alırsanız Antivirus yönetiminden anlıyor olmanız gerekli. Firewall koruması Norton 360 a göre daha karışık. Bazen fıtık edebiliyor.
KAspersky dan hem manevi nefret ediyorum hem sistem kaynaklarını çok sömürdüğü için nefret ediyorum. birde arada tam işine odaklanmışken at gibi kişniyor. Özel olarak bir yere mi yaptırdılar ne.
Hangi okul için? Mümkünse adres ve iletişim bilgilerini yazmanı istiyorum.
Okulunuzda kaç bilgisayar var? Ne için kullanılacak, oyun mu oynayacaksınız? En önemlisi de Antivirüslerin parası devlete mi fatura edilecek?
Eğer devlet ödeyecekse böyle şeye çok sinirlenirim, haberiniz olsun...
Microsoft'u zengin ettiğimiz yetmezmiş gibi birde üçüncü parti güvenlik yazılımı şirketlerini zengin etmeyelim.
İlk tercihiniz bu olmalı: http://www.microsoft.com/security_essentials/ Bu ücretsiz ve tam uyumlu.
Veya Avira Antivir Free. Bunlar ne sistem kaynaklarını ne de devletin kaynaklarını boş yere tüketmez.
Mümkünse Linux yükleyin. Bu ülkede ilaç alamadığı için ölen insanlar var, siz keyfinizce iş yapıyorsunuz; olmaz!
O adi dolandırıcılara devletin kasasından tek kuruş ödettirmem!
Norton Güvenlik yazılımlarını burada en çok öven kişilerden birisi de ben idim. En çok beğendiğim tarafı sistemi kasmaması idi. 256 mb RAM ile dahi kullanabilrisiniz. Fakat şu SONAR dedikleri meret, beni fıtık etti. İnternetten epey bir e-kitap indirmiştim. Gerek duydukça bunları kullanıyordum. Yaklaşık bundan beş ay evvel ücretini verip Norton Antivirus aldıktan sonra kullanamaz oldum. Bu kitapları her çalıştırmaya niyetlendiğimde SONAR engelleyip siliyordu. Ben de iyiden iyiye bu kitaparın aslında trojan olduğuna karar vermiştim.
Geçen gün denemek için F-Secure İnternet Security kurudum. Aynı kitapları rahat rahat açabiliyorum artık. Sâdece dün F-Secure de 'Zararlı' olabileceği uyarısı verdi ama silmedi. Devam etmem için seçenek verdi. Ben de devam ettim.
Doğrusu, parayla aldığım Norton Antivirus'u kullanmıyorum artık. Daha 250 gün kullanım süresi var iken, bir arkadaşıma hediye ettim. F-Secure'nin promosyon seriali 06-03-2010 tarihine kadar süre tanıdı. Ondan sonra da bakarız çaresine...
win 7 için önce g data antivirüsün 30 günlük deneme sürümünü kullandım. çok memnun kaldım ve web filtreside vardı. süresi dolunca norton antivirisün 90 günlük deneme sürümünü kullanmaya başladım. şuanda g datayı arıyorum. gerek pc açılışında gerekse uygulama çalıştırmada hiç kasmıyor g data. norton daha fazla kasıyor g dataya nazaran. nis te kullandım bir ara ondan da memnunun hiç kasmıyor.
Arkadaşlar bana nod32'i önermeyin gerçekten nefret ediyorum.Nıs 2010 tercihim.
- 1
- 2