2010 ve 2011 Yılı en iyi antivirüs'lerini seçiyoruz. Anket'i mümkün olduğunca geniş kapsamlı yaptım. Anket herkese açıktır. Diğer seçeneğini seçenler tercih ettiği antivirüs ve nedenini açıklarsa daha iyi olur.
(2011 İçin yeni antivirüsler çıkmaya başladığı için baz alınmıştır)
En başarılı Anti-Virüs hangisi ?
Norton Internet Security / AntiVirüs / 360
Professional'ı premium olarak göstermiştim düzeltiyorum kafa karıştırmasın :)
Norton , Avira , Kaspersky gibi yazılımlar hikaye.. En iyisi Arcavir bence
AVG internet secuirty'yi işaretledim hem kasmaz hem temiz pratik.
Listedeki programların %90'ını kullandım bilgisayarı kasan ama güvendiğim 3 program vardı Kaspersky / Norton / McAfee / G-Data
Oylama iyi gidiyor devam :)
Hala Esetin rezil ürünlerini kullananlara şaşıyorum:) Virüs yayılımına büyük hizmette bulunuyorsunuz:)Daha önce Eset kullanmadınız sanırım :) ben bir profesyonel olarak size söylüyorum Kaspersky'den sonra gelen en güçlü ve en hızlı program Eset NOD32'dir. Bilgisayarı kasmaz yavaşlatmaz pc'nin açılışı kapanışı da dahil, ama kaspersky çok fazla bellekten yiyen bir program olduğu için tercih etmedim tüm güvenlik yazılımlarını kullandım ve teker teker test ettim. Siz sadece oturduğunuz yerden görüşünüzü yazıyorsunuz.
Daha önce Eset kullanmadınız sanırım :) ben bir profesyonel olarak size söylüyorum Kaspersky'den sonra gelen en güçlü ve en hızlı program Eset NOD32'dir. Bilgisayarı kasmaz yavaşlatmaz pc'nin açılışı kapanışı da dahil, ama kaspersky çok fazla bellekten yiyen bir program olduğu için tercih etmedim tüm güvenlik yazılımlarını kullandım ve teker teker test ettim. Siz sadece oturduğunuz yerden görüşünüzü yazıyorsunuz.Kusura bakma ama sen nerden görüşünü yazıyorsun? 15 yaşındaki uzmanlığın nereden geliyor acaba? Fanatiklik sadece, 3-5 tane kullanıyorsunuz sonra bişi sanıyorsunuz
Daha önce Eset kullanmadınız sanırım :) ben bir profesyonel olarak size söylüyorum Kaspersky'den sonra gelen en güçlü ve en hızlı program Eset NOD32'dir. Bilgisayarı kasmaz yavaşlatmaz pc'nin açılışı kapanışı da dahil, ama kaspersky çok fazla bellekten yiyen bir program olduğu için tercih etmedim tüm güvenlik yazılımlarını kullandım ve teker teker test ettim. Siz sadece oturduğunuz yerden görüşünüzü yazıyorsunuz.Yaşım 29:) Mesleğim bilişim teknolojileri:) Eset ismini kullanmadan nasıl telaffuz edebilirim ki? Ayrıca sizinde pek bilginiz yok galiba:) çünkü Eset Nod32 eskidi artık onun yerine Smart Security var:D
Bellek yetersizliğiyle alakalı sorunları olanlar giderek azalıyor, çoğu kullanıcı 2GB ve üstü Ram sahibi. Şuan satılan yeni bilgisayarların çoğu 4GB :) Şimdi benim Norton 360 V4 ile sistemim %25 ram kullanıyor. Tasarruf için Eset mi kurmalıyım ki %24 ram kullanayım :)? açılış kapanış süresine gelirsen hangi programı hangi ayarla kullanırsam kullanayım süre hep aynı ÇÜNKÜ HAZIRDA BEKLET seçeneğini kullanıyorum:) Kapanış açılış süresi ise windows 7 ve vista kullanıcıları biraz sabrederek 2-3 gün sonra bu sürelerin kısaldığını fark edecekler.
5-10 saniye erken açılacak diye güvenliğimi azaltamam.
Panda, GData, F-Secure, Norton, Kaspersky ve Avira.
Bunların hepsi bilgisayar güvenliğini sağlama noktasında benzer sonuçlar alır.
Bana göre hepsi de iyi programlardır.
Meselâ, bir müddet Norton antivirus kullandım.
Çok da memnun kaldım.
Hem Bilgisayarı kasmaması,
Hem de koruması anlamında.
Fakat İnternetten indirdiğim bazı e-kitapları,
"Malware" diye silince kullanmaktan vaz geçtim.
Bir süre de GData İnternet Security kullandım.
E-kitaplarıma dokunmadı.
Fakat 4 GB RAM'e rağmen,
Bilgisayarı kastı.
Panda, Kaspersky,Avira...
Hepsi iyiler.
Program çok olunca,
Tercihe temel teşkil eden bahaneler de çoğalıyor.
Daha önceleri bir yıl içinde,
Üç ayrı güvenlik programını,
Diğerlerinden "Üstün" görmüş,
Sık, fikir dğiştirmiştim.
Bu sebeple, aralarında birinci seçecek kadar,
Kendimi "Bilgili" görmüyorum.
Promosyon serialler ile,
Hangisini bulursam,
Onu kullanıyorum.