en iyisi ea games dir
En Başarılı Oyun Firması? (Anket)
- 1
- 2
Electronic Arts, adı bile bir şekil:P
microsoft games i seven yok mu yaw adamlar müthiş strateji oyunları yapıyorlar age of empires 2 , 3 mythologhy olsun yada halo
billzardın üstüne varmı ya diğerleri sezonluk albüm yapan şakıcılar gibi ama billzard bir oyun yapıyor sükse yaratıyor örn. Diablo gerçekten kalitelki ve detaylı çalışıyor adamlar değer veriyolar yaptığı işin hakkını veriyorlar
ubisoft'un hangi oyunu hoşunuza gidiyor ki bence abartılıyo
"Assassin's Creed" tek başına yeter bence. Ama "Prince of Persia", "Chessmaster" gibi güzel çalışmalarını da sayabiliriz. Fakat kanaatim; eğer "Assassin's Creed" olmasaydı, sanırım oyum "Activision"dan yana olurdu.
crysis in geliştiricisi crytek dağıtıcısı electronic arts diye biliyorum.
Ekledim güzel anket oldu :D
Ama sonuç itabiryle bence en büyük oyun firması Blizzart'tır. WoW , Diablo , Starcraft gibi efsanevi oyunlarla kendini kanıtlamış bir firma.
Activision yokmu ?? Nasıl yani ?
Blizzart 12 senede bi oyun çıkarıyor nasıl kanıtlamış olabilir
konami pes efsanesini doğurarak activision da call of dutydeki başarılarıyla favori zira satış rakamlarıda bunu gösteriyor
Electronic Arts, 2K Games, RockStar Games, Valve.
Çok kaliteli firmalar. Seçemiyorum bile.
Herkesin görüşüne saygım var tabiki.Ayrıca bu söylediğiniz yapımcıların oyunları yabana atılcak tarzda değil tabiki ama Türkiyede'de yavaş yavaş oyun firmaları çıkıyor.Örn;Sobee studıo .takdir ettiğim firmalar arasında.Yabancı geliştirici kime oy veriyorsun diye sorarsanız;k2 network,Eelectronıc arts,ubısoft hem tecrübe hem yaptıkları oyunlar bakımından diğerlerinden bir adım öndeler.
ARkadaşım rockstar games eklemen lazım ? gta gibi bir efsane var ortada :D
"Assassin's Creed" tek başına yeter bence. Ama "Prince of Persia", "Chessmaster" gibi güzel çalışmalarını da sayabiliriz. Fakat kanaatim; eğer "Assassin's Creed" olmasaydı, sanırım oyum "Activision"dan yana olurdu.Arkadaş Activision Blizzart la birleşti ve oyun geliştirmiyo dağıtıcılığı üstleniyo.
Infinity Ward.. Adamlar FPS'e yeni bir çehre kattı. COD 1, COD 2 yi yaptılar. Sonra sahipleri olan Activision'a rest çekip Modern Warfare serisini çıkarttılar. Jason West ve Vince Zampella benim gözümde oyun dünyasının kahramanları :)
- 1
- 2