En Başarılı Oyun Firması?
En Başarılı Oyun Firması? (Anket)
- 1
- 2
SEGA nerde?SEGA yok diye UBİSOFT a verdim.Normalde oyum SEGA ya.(Empire Total War dan dolayı.)
Anket güzel de,Atari'yi görüp de CAPCOM'u görememek beni üzdü:D Creative Assembly ve Infinity Ward da olabilirdi.Her neyse oyum Rockstar'a.
aslında hepsi ama en iyiler rockstar ea sierra ubisoft ama oyum rockstar a
ea games'e oy veriyorum
bilgisayarımda ea gamesten başka 2 tane ubisoft oyunu var o kadar
Bu başarıyı neye göre soruyorsunuz buda önemli bir nokta. Çünkü çeşitli firmalar gerçekten güzel oyunlar vermeye başladılar, bu başarıyı tek bir firma olarak değerlendirmek yanlış olur. Bakarsınız; oyuncular tarafından tutulan bir oyun A firmasına ait, o oyunun artık değerini yitirmesinden sonra B firması da daha güzel bir oyun çıkarırım bunu belli bir zaman dilimine göre değerlendirirsek daha doğru olacağını düşünüyorum. Hepsi demenin de yanlış olcağını düşünüyorum.
Her oyun firmasının mutlaka güzel başarıları ve başarısızlıkları var.Yetenekli olduğu konular olmadığı konular var.Mesela EA her sene seri oyunlarının yenisini çıkarır.Öyle başarılı kabul edilir.Blizzard ise az oyun çıkarır tüm dünyada kendini o konuda kabul ettirir.Örneğin Diablo 2 ve Starcraft gibi.Bunların Yeni serilerini milyonlarca kişi heyecanla bekliyorlar.Yani oyun firmalarının başarıları göreceli bir kavramdır.
Ha bu arada Activision değil Activision Blizzard olucak çünkün 2008'de birleştiler.
activision un üstüne tanımam zaten belli deilmi call of duty den
Hepsi kendi alanlarında güzel oyun çıkarıyorlar...
Aslında kim neyi oynuyor ona göre değişir. Ben GTA oyunuyor FİFA oynamıyorsam Rock Star :D öle yani en azından bana göre :D ama yinede bişey söylemem gerekirse EA ve Rock Star<
- 1
- 2