Bakalım en çok hangisini başarısız buluyoruz. Kişisel görüşüm Mse :)
En başarısız bulduğunuz güvenlik yazılımı
Avast.
Kendi içinde virüs buluyordu bi ara fenomen olmuştu
mse diğerlerine göre daha kötü, orası gerçek fakat diğerlerine göre de daha az yükleniyor bilgisayara. oradakilerden bu dengeyi en güzel tutturmuş olanı vipre sanırım, bi format atsam da takrar yükleyebilsem keşke :)
Avast gayet kötü bir program olmasına rağmen ben 1 yıldan fazla süredir bilgisayarımda kullanıyorum. Birkaç virüs testi yapmıştım gayet güzel tespit etmişti.
Çoğu arkadaş gibi crack edilerek oynanmış en iyi antivirüs yazılımı kullanmaktansa ücretsiz sürümü orijinal olarak kullanmayı tercih ederim.
[URL=http://img94.imageshack.us/i/avasts.png/][/URL]
ben avastın en çok sorunsuz boot öncesi yaptığı testi beğeniyorum, çok basit ve kolay. diğerlerinde de var bu özellik ama çok karmaşık.
Ben de crackli ve trial reset yapılmış ürünleri kullanmam hiç, fakat arada serial bulup kullandığım oldu. Artık ondan da vazgeçtim. Ücretsiz, deneme sürümleri ya da kampanyalı ürünleri kullanıyorum, Şuan Norton Antvirirüs yüklü 6 ay kampanyası var :)
Ben de crackli ve trial reset yapılmış ürünleri kullanmam hiç, fakat arada serial bulup kullandığım oldu. Artık ondan da vazgeçtim. Ücretsiz, deneme sürümleri ya da kampanyalı ürünleri kullanıyorum, Şuan Norton Antvirirüs yüklü 6 ay kampanyası var :)En doğrusunu yapıyorsun :) Serialliler neyse de crackli antivirüslere güven olmaz en iyisi kampanyaları http://www.yasalprogram.com gibi bir siteden takip etmek ya da ücretsiz güvenlik yazılımlarını kullanmak.
Eset ve Avast
Avast : Yıllardır virüs doldurup bozamadığım bilgisayarımda ses kartıma bulaşan bir virüsü temizlemek uğruna rootu sildi(yani pc intihar etti).Ama ms dos'ta tarattığında başarılı.
Eset : Format attırdım bilgisayara.Oradaki adam sağolsun chrome,ccleaner gibi programlarıda kurmuş.Bir baktım Eset virüs uyarısı veriyor.Ulen daha yeni sıfırladık pcyi.Kendini kendine virüs yaratıyor o kadar.
He bu arda Microsoft Security Essentials kullanıyorum.1.5 senedir bilgisayarda virüs diye bir şey görmedim.Sadece sistem dosyalarını pek kurcalamıyor.Ama kral kaspersky tabi.30 Günlük deneme süresi ile kurtardı beni.Param olsa lisans alırdım.
en kötü olan eset ve avast bence, avira ve comodoya laf söylenmez