ne olursa olsun thm rock pop slov arabesk en beğendiğiniz sanatçı kim? besteci ve yorumcuda olur
En Beğendiğiniz Sanatçı
- 1
- 2
ÖMER KARAOĞLU...ve... NATİVE DEEN -grubu...İsmi yanlış olabilir....
saygılar...
nukanta sırada ne var derken sürpriz yaptın bize.
ben make believe le ayakkabı numaranız kaç gibi bir soru bekliyorduk :))
ne o fişliyomusun milleti yoksa.:))
Ankaralı Namık Son zamanlardaki Favorim
ama genelde :
Dream Theater
Yngwie Malmsteen
Manowar
Blind Guardian
Steve Vai
Aslında Hemen hemen her tür'ü dinlerim ama bunlar öncedir
Ayşe Hatun Önal
Tuğba Ekinci
Arto
Fatih Ürek
tolga2207Ayşe Hatun ÖnalTolga Yıldo ve Seray Severi yazmayı unutmuşsun
Tuğba Ekinci
Arto
Fatih Ürek
Harbiden, Yıldoyu nasıl unuttum. Seray Sever'de son zamanlara damgasını vuranlardan. Ne hahahah.
ferrarili adamnukanta sırada ne var derken sürpriz yaptın bize.nukanta tam gaz sorularına devam ediyor. Gelecek konusu ne olacak acaba? Bunu kim doğru tahmin edebilecek?
ne o fişliyomusun milleti yoksa.:))
Shakira, shakira, shakira... Hastayım ben ona...
make-believeDaha evvel ağır bir hastalık geçirdiniz mi sorusu olabilir mesela :)ferrarili adamnukanta sırada ne var derken sürpriz yaptın bize.nukanta tam gaz sorularına devam ediyor. Gelecek konusu ne olacak acaba? Bunu kim doğru tahmin edebilecek?
ne o fişliyomusun milleti yoksa.:))Son Düzenleme: theironman ~ 13 Haziran 2006 09:40
samet1986Shakira, shakira, shakira... Hastayım ben ona...Kih kih.. Sorun şurda, Shakira'yı sanatçı yönünden mi seviyorsun yoksa enine boyuna mı Şaka şakaBence de şarkıları güzel oluyor onun. Değişik bir ses tonu var. Ama ben en beğendiğim sanatçıyı bilmiyorum. Hepsi güzel geliyor bazen...
Heavy metal de severim, türkü de, ama arabesk olmayanları (hani bol acılılarından) ama sanırım her 2 tür de tarih olmak üzere...
Çünkü malesef Türkü deyince akla artık arabeskçiler geliyor genel halk kesiminde her ne kadar bir kısım farkı bilse de...
kimseye açtığım konu hakkında iyi mi ya da kötü mü diye fikrini sormuyorum cevap yazıp içinde dokunduraklı sözler kullanacaksan yazma hiç bişe daha iyi
TırtHer ikiside Ses tonu çok hoş, Kıraç'ın seside çok güzeldir bence.samet1986Shakira, shakira, shakira... Hastayım ben ona...Kih kih.. Sorun şurda, Shakira'yı sanatçı yönünden mi seviyorsun yoksa enine boyuna mı
Sertab Erener kaliteli sanatçı.Başka ıııı...
Sezen Aksu..!!
Yalın
Kenan Doğulu
samet1986TırtKıraç'ı çok beğeniyorum ya; gerçekten alanında çok önemli bir insan...Her ikiside Ses tonu çok hoş, Kıraç'ın seside çok güzeldir bence.samet1986Shakira, shakira, shakira... Hastayım ben ona...Kih kih.. Sorun şurda, Shakira'yı sanatçı yönünden mi seviyorsun yoksa enine boyuna mı
baş üstüne elvis bu bir emir mi rica mı
nukantacığım artık dinlen biraz. Bi nefes al. Biraz da lütfen yardım isteyen çaresiz insanlara bir el atıver. :) Millet anket türü sorularına cevap yetiştirmekten telef oldu.
make-believenukantacığım artık dinlen biraz. Bi nefes al. Biraz da lütfen yardım isteyen çaresiz insanlara bir el atıver. :) Millet anket türü sorularına cevap yetiştirmekten telef oldu.hakkaten ya, daha finallerden yeni çıktık zaten, soru çözmekten bıktım valla :)
- 1
- 2